ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Alkollü gençler burun kırdı

Alkollü gençler burun kırdı

Alkol tesiri altındaki üç genç, aralarında önceden husumet bulunan Mahmut Çelik isimli kişiyi darp ederek burun kemiğinin kırılmasına neden oldular.

Yayın Tarihi: 30/10/14 18:30
okuma süresi: 2 dak.
Alkollü gençler burun kırdı
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 30.10.2014 tarihinde, 00.45 sıralarında, Lefkoşa'da İstanbul Sokak üzerinde, H.G. (E-21), A.G. (E-18) ve A.A. (E-21) alkol tesiri altında bulundukları bir sırada, aralarında önceden husumet bulunan Mahmut Çelik'in vücudunun muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile gelişigüzel vurmak suretiyle adı edilenin burun kemiğinin kırılmasına sebep olmuşlardır. Adı edilenler tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Öte yandan, başka bir şiddet olayının ise önceki gün Girne'de yaşandığı bildirildi.

29.10.2014 tarihinde, saat 03.30 sıralarında, Girne'de T.S. (E-25) ve M.S. (E-26) kendilerine laf attığı gerekçesi ile N.A.'yı ikametgahı içersinde elleri ile kafasına ve vücudunun muhtelif yerlerine gelişi güzel vurmak suretiyle ciddi bir şekilde darp, adı edilenin azı dişi ile burun kemiğinin kırılmasına sebep olmuşlardır. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.