ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Uyuşturucu bulunduran 4 kişi tutuklandı

Uyuşturucu bulunduran 4 kişi tutuklandı

Uyuşturucu madde ve kuru sıkı mermisi bulundurduğu tespit edilen 4 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 10/11/14 16:24
okuma süresi: 2 dak.
Uyuşturucu bulunduran 4 kişi tutuklandı
A- A A+

Polis Basın Bülteni'ne göre dün saat 19.00 sıralarında, Gazimagusa'da bir takside yolcu olarak bulunan M.İ.(E–20) ve E.A'nın (E–18) üzerlerinde polis tarafından yapılan aramada; yaklaşık yarım gram ağırlığında "sentetik cannabionid" türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Akabinde M.İ.'nin ikametgâhında yapılan aramada 9 adet canlı kuru sıkı mermisi, olayla bağlantısı olduğuna inanılan H.S.N.'nin (E–33) ikametgâhında yapılan aramada ise içerisinde sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan yarım içilmiş bir adet sarma sigara ile 6 adet canlı kuru sıkı mermisi bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıslar ve konuyla bağlantısı olduğuna inanılan A.Y.(K–30) tutuklandı.

BİNA AÇMA VE KASTİ HASAR

Bu sabaha karşı 04.00 sıralarında, Gazimağusa'da faaliyet gösteren "Aypar Market" isimli iş yerinin manav bölümündeki demir kapının asma kilidi, iç kapı camı ve yazar kasa bölümünün camı meçhul şahıslar tarafından kasten ve kanunsuz olarak kırıldı. Polis market içine girildiğini ancak herhangi bir şey çalınmadan çıkıldığını ve soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

ASKERİ YASAK BÖLGEYİ İHLAL

Dün 21.00 sıralarında, Lefkoşa'da Yiğitler Burcu Mevkiinde, W.A. (E-29), N.J. (E-27) ve I.I. (E-24) birinci derecede askeri yasak bölgeyi ihlal edip gizlice GKRY bölgesine geçmeye çalışırken tutuklandı.

Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.