ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Söylemez Hukuk Bürosu'nun kundaklanması olayıyla ilgili 2 kişi tutuklandı

Söylemez Hukuk Bürosu'nun kundaklanması olayıyla ilgili 2 kişi tutuklandı

Lefkoşa'da, Avukat Tekin Söylemez'e ait "Söylemez Hukuk Bürosu"nun kundaklanması olayıyla ilgili 2 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 16/11/14 08:45
okuma süresi: 2 dak.
Söylemez Hukuk Bürosu'nun kundaklanması olayıyla ilgili 2 kişi tutuklandı
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamada, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmada, olayla ilgisi olduğuna inanılan M.Y. (E-39) ve M.T. (E-38)'nin tespit edilerek tutuklandığı, soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Lefkoşa'da, 13-14 Kasım, 22.15-05.50 saatleri arasında, Posta Sokak'ta Beliğ Paşa İş Hanı içerisinde bulunan Avukat Tekin Söylemez'e ait "Söylemez Hukuk Bürosu"nun pencere camı kırılarak ofis içerisine yanıcı madde dökülüp ateşlenerek kundaklandığı açıklanmıştı.

GAZİMAĞUSA'DA ÇALIŞTIĞI İŞYERİNİ KUNDAKLAYAN KİŞİ TUTUKLANDI

Öte yandan dün sabah, Gazimağusa'da F.Ö. (K,47)'nün, çalışmakta olduğu "ZİZİ" isimli Restorant'ın işletmecisi ile aralarında bulunan husumet sonucunda, binanın ahşap platform kısmını, çöp poşetleri ve plastikleri yakarak kundakladığı açıklandı.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, platform üzerindeki 1 adet klima, 5 adet korkuluk camı ve iki adet koltuk yandı. Adı edilen tespit edilip tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

LEFKOŞA'DA EVDEN ZİYNET EŞYALARI ÇALINDI

Lefkoşa'da, Gaye Çelik'e ait evden ziynet eşyaları çalındı.

05-15 Kasım tarihleri arasında yaşanan olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen soruşturmada, mesele ile ilgili olarak O.Y. (E-18) ve H.Y. (E-17) tutuklandı. Olayla ilgili polis soruşturması sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.