ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

KKTC'ye giriş yaparken üzerinde uyuşturucu bulunan kişi tutuklandı

KKTC'ye giriş yaparken üzerinde uyuşturucu bulunan kişi tutuklandı

Ercan Hava Limanı'nda KKTC'ye giriş yapan U.T. (E-22)'ye narkotik detektör köpeğinin tepki vermesine müteakip üzerinde yapılan aramada, içerilerinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan toplam 19 adet sigara bulunarak emare olarak alındı.

Yayın Tarihi: 23/11/14 07:30
okuma süresi: 3 dak.
KKTC'ye giriş yaparken üzerinde uyuşturucu bulunan kişi tutuklandı
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre, dün akşam meydana gelen olayda U.T. tutuklandı.

AMBARA KASTİ HASAR

Akdoğan'da, Toprak Ürünleri Kurumu'na bağlı olarak faaliyet gösteren Akdoğan Tohum hazırlama ambarının ofis odasının penceresi ile kapısı kırılarak hasara uğratıldıktan sonra içeriye girildi. Önceki gece ile dün sabah 19.00-07.00 saatleri arasında olan olayda herhangi bir şey çalınmadı.

MÜSTAHDEM TARAFINDAN HIRSIZLIK

Alayköy'de faaliyet gösteren "Cypri-Cola Company Ltd" isimli iş yerinde çalışan K.K.(E-38), Girne'de bir iş yerine satmış olduğu damacana sulara karşılık makbuz mukabili tahsil ettiği bin 241 TL nakit parayı, söz konusu makbuz suretlerini sahteleyerek 12 TL tahsil edilmiş gibi gösterdi.

Polisten yapılan açıklamaya göre, 27 Ağustos'ta meydana gelen olayda tahsil ettiği parayı şirket muhasebesine teslim etmeyerek çalan K.K. tutuklandı.

HIRSIZLIK VE KASTİ HASAR

Haspolat'ta faaliyet gösteren "Bıçak Danper Sanayi" isimli iş yerini çevreleyen bahçe telleri meçhul şahıslar tarafından kesilerek hasara uğratıldıktan sonra iş yerinin avlusuna girilerek, orada muhafaza edilen çeşitli markalarda kamyon makasları, şaftlar, akisler ve araba yedek parçaları çalındı.

19 Kasım ile dün arasında meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYIP ŞAHIS

Polis, Gazimağusa'da sakin Melisa Şen'in (K-14) 20 Kasım saat 10.00'da ayrıldığı evine halen geri dönmediğini ve arandığını bildirdi.

TRAFİK VE HUZUR OPERASYONU

Bu arada Güzelyurt Polis Müdürlüğü personeli tarafından dün 15.00-24.00 saatleri arasında gerçekleştirilen huzur operasyonu çerçevesinde bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri ile alkollü içki satışı yapılan yerler denetlendi.

Polisten yapılan açıklamaya göre, operasyonda herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Trafik ekiplerinin bölgede gerçekleştirdikleri denetimler sonucu ise 195 araç kontrol edilerek, suç işlediği tespit edilen 30 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.