ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ters baktığı gerekçesiyle burnunu kırdı

Ters baktığı gerekçesiyle burnunu kırdı

Gazimağusa'da dün yaşanan darp olayında S.D. (E-28), kendisine ters baktığı gerekçesiyle İnan Gündoğdu'nun burnunu kırdı.

Yayın Tarihi: 07/12/14 09:48
okuma süresi: 2 dak.
Ters baktığı gerekçesiyle burnunu kırdı
A- A A+

Polis Basın Bülteni'ne göre, darp olayı sonucu S.D. isimli kişi tutuklandı.

ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM

Dün 08.30 sıralarında, Yedikonuk'daki evinde rahatsızlanan Dürdane Bulut (K-44 ) Mehmetçik Sağlık Ocağına ait ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırıldığı sırada, yolda yaşamını yitirdi.

Polis Basın Bülteni'ne göre aynı gün Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde otopsi yapılarak, ölüm sebebinin tespiti için kan ve doku örnekleri alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HIRSIZLIK VE SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ

2013 Eylül - 2014 yılı Nisan ayları arasında İskele'de, M. B'nin (E-36), Noyanlar İnşaat Şirketi inşaat alanından Recep Kurt'a ait kalıp malzemelerini çalıp, Mehmetçik'te başka bir şahsa sattığı tespit edildi. M.B'nin tutuklandığı, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Öte yandan Dağlı Trading Ltd'den hırsızlık yaptığı için aranan M.T'nin (E-27) Girne'de tespit edilerek tutuklandığı açıklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.