ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Otopsi neticesinde, herhangi bir darp, kesici/delici veya ateşli silah yarası tespit edilmedi

Otopsi neticesinde,  herhangi bir darp, kesici/delici veya ateşli silah yarası tespit edilmedi

Gazimağusa'da dün evinde ölü olarak bulunan 24 yaşındaki Osman Olga Demirel'in cesedi üzerinde yapılan otopsi neticesinde, herhangi bir darp, cebir, kesici/delici veya ateşli silah yarası tespit edilmedi.

Yayın Tarihi: 14/12/14 12:48
okuma süresi: 1 dak.
Otopsi neticesinde,  herhangi bir darp, kesici/delici veya ateşli silah yarası tespit edilmedi
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsi neticesinde, ceset üzerinde, herhangi bir darp, cebir, kesici/delici veya ateşli silah yarası tespit edilmezken, Demirel'in kesin ölüm sebebinin tespiti için kan ve doku örneklerinin alındığı ve soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Gazimağusa'da, dün saat 11.00'de Gülseren Sokak, Karakaşlı 5, Daire 6, adresindeki evde Osman Olga Demirel (E-24)'ün ölü olarak bulunduğu anımsatılan açıklamada, yine aynı evde bulunan Ömer Oğuz Keser (E-26)'nın da, rahatsızlanarak kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan ilk yardım tedavisinin ardında Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edilerek yoğun bakım servisinde gözetim altına alındığı belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.