ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Son 3 günde 2 saldırı, 2 hırsızlık, bir de kaçak sigara vakası

Son 3 günde 2 saldırı, 2 hırsızlık, bir de kaçak sigara vakası

Polis Basın Subaylığı'nın 19-21 Aralık tarihleri arasında meydana gelen polisiye olaylarla ilgişli açıklamasına göre, 3 gün içerisinde 2 saldırı, 2 hırsızlık, bir de kaçak sigara vakası meydana geldi.

Yayın Tarihi: 21/12/14 11:54
okuma süresi: 3 dak.
Son 3 günde 2 saldırı, 2 hırsızlık, bir de kaçak sigara vakası
A- A A+

Polis Basın Subaylığı, son 3 gün içerisinde meydana gelen polisiye olayları açıkladı.

İşte olaylar ve polisten yapılan açıklama:

Yaralama

"19.12.2014 tarihinde, saat 24.00 sıralarında, bir üniversitenin bir park alanı içerisinde, A.B. (E-19), İ.A. (E-23) ve S.Ö. (E-27), aralarında çıkan tartışma sonucunda delici bir aleti Said Safa YILMAZ (E-19)'ın kalçasına sokmak suretiyle yaralamışlardır. Yaralı Yakın Doğu Hastanesine kaldırılarak yapılan tedavisinden sonra müşahede altına alınmıştır. Adı edilenler ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen V.Y. (E-29) tespit edilerek tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir."

Soygun, dükkan açma, hırsızlık, kasti hasar, ciddi darp

"21.12.2014 tarihinde, saat 02.30 sıralarında, İskele'de O.Ö. (E-36), Olgun NİZAM'a ait "Faik Ticaret" isimli marketin vitrin camını kırıp hasara uğrattıktan sonra, içeriye girmiş ve depo odası içerisinde bulunan kamera kayıt cihazını devre dışı bırakıp çaldığı sırada, işyeri sahibini fark etmesi üzerine, girdiği yerden çıkmak istediği sırada kendisini engellemeye çalışan Olgun NİZAM'ın vücuduna vurup yere düşürmek suretiyle ciddi şekilde darp edip soygun suçunu işlemiştir. Adı edilen kaçmaya çalıştığı sırada polis tarafından suçüstü tespit edilerek tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir."

Bina açma ve hırsızlık

"20.12.2014 tarihinde, saat 18.30 sıralarında, Girne'de "Stan Toto Betting" isimli işyerini Ş.Ö.'den (E-24) temin etmiş oldukları anahtar ile açarak içeriye giren H.G. (E-21), Y.T. (E-33), M.E. (E-27) ve M.K. (E-23) bina içerisindeki 12 adet ekran televizyon ve 1 adet ses sistemini çalmışlardır. Adı edilenler tespit edilerek tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir."

Gümrük sahasında bulunan sigaralar

"20.12.2014 tarihinde, saat 09.00 sıralarında, Girne'de Turizm Limanı Gümrük sahası içerisinde Polis tarafından S.A. (E-31'nın kullanımında bulunan tır içerisine yapılan kontrolde, gizlenmiş şekilde 257 karton muhtelif markalarda sigara bulunmuştur. Soruşturma devam etmektedir."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.