ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Polisiye olaylar

Polisiye olaylar

Dörtyol'da Ağıllar bölgesinde aniden rahatsızlanan Bilal Habeş Yıldırım (E-48) yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 29/12/14 17:58
okuma süresi: 2 dak.
Polisiye olaylar
A- A A+

Polis Basın Bülteni'ne göre, Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde Yıldırım'ın cesedi üzerinde yapılan otopside ölüm sebebinin kalp yetmezliği olduğu tespit edildi.

GİRNE VE YEŞİLYURT'TA HIRSIZLIK

Girne'de R.M. ve kimliği tespit edilemeyen erkek bir şahıs, bir süpermarket içerisindeki içki reyonundan beş şişe viski çaldı. Mesele ile ilgili olarak R.M tutuklandı, diğer şahıs aranıyor.

Yeşilyurt'ta ise Oğuz Yaman'a ait narenciye bahçesinin girişinde bulunan su sayacı, bir filtre, bir su basınç saati ve bir metre uzunluğunda galvanize boru meçhul şahıs veya şahıslar tarafından yerlerinden sökülmek suretiyle çalındı.

ASKERİ BÖLGEYİ İHLAL

Lefkoşa'da Yiğitler Burcu mevkiinde, Güney Kıbrıs'ta sakin A.A. (E-21), birinci derecede askeri yasak bölgeyi ihlal ederek izinsiz gizlice KKTC'ye geçmeye çalıştığı sırada polis tarafından suçüstü tespit edilerek tutuklandı.

ARAÇ YANGINI

Lefkoşa Ortaköy'de boş toprak alanda park halinde bulunan Dedeoğlu Lastik Servisi'ne ait GE 953 plakalı van araçta, henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın sonucu, aracın arka bagaj iç kısmı tamamen ve ön tavan kısmı ise kısmen yanarak zarar meydana geldi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.