ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Yılbaşı haftasında 65 trafik kazası, 5 yaralı

Yılbaşı haftasında 65 trafik kazası, 5 yaralı

Ülkede geride bıraktığımız yılbaşı haftasında polis kayıtlarına geçen 65 trafik kazası meydana geldi, bu kazalarda 5 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 05/01/15 17:06
okuma süresi: 1 dak.
Yılbaşı haftasında 65 trafik kazası, 5 yaralı
A- A A+

Toplam maddi hasar miktarının 289 bin 650 TL olarak hesaplandığı kazalardan 4'ü yaralanmayla, 61'i sadece hasarla sonuçlandı.

Kazaların 30'u Lefkoşa'da, 18'i Gazimağusa'da, 15'i Girne'de ve birer tanesi de Güzelyurt ve İskele'de meydana geldi.

Öte yandan Polis, rutin denetimleri çerçevesinde geçtiğimiz hafta 3 bin 635 sürücüyü kontrol etti ve 193'ü hakkında trafik kurallarına uymadıkları için ileri işleme gitti.

Ceza alan sürücülerin işlediği en yaygın suç süratli araç kullanmak oldu ve 62 sürücü bu suçtan ceza aldı. 16 sürücü trafik levha ve işaretlerine uymamaktan, 13 sürücüsü seyrüsefersiz araç kullanmaktan ve yine 13 sürücü de seyir halindeyken cep telefonuyla konuşmaktan rapor edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.