ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Sahte KKTC ve Güney Kıbrıs kimliği taşıdığı tespit edilen 3 kişi tutuklandı

Sahte KKTC ve Güney Kıbrıs kimliği taşıdığı tespit edilen 3 kişi tutuklandı

Polis, Lefkoşa'da sahte KKTC ve Güney Kıbrıs kimlik kartı taşıdığını tespit ettiği 3 kişiyi tutukladı.

Yayın Tarihi: 18/01/15 11:54
okuma süresi: 3 dak.
Sahte KKTC ve Güney Kıbrıs kimliği taşıdığı tespit edilen 3 kişi tutuklandı
A- A A+

Polis'ten yapılan açıklamaya göre dün saat 04.00 sıralarında, M.F.'nin (E-50) kullanımında bulunan araçta ve araçta yolcu olarak bulunan B.O. (E-44) ve A.E.'nin (E-44) üzerinde arama yapıldı. Aramada M.F.'nin tasarrufunda 1 adet A.E. adına çıkarılmış olan ve üzerinde adı edilenin fotoğrafı bulunan sahte KKTC kimlik kartı ile 1 adet A.E. adına çıkarılmış olan, üzerinde 24.07.2014 tarihinde Güzelyurt bölgesinde meydana gelen silahlı soygun suçu ile aranmakta olan R.F.'ye ait fotoğraf bulunan sahte KKTC Kimlik Kartı ve 1 adet A.V. adına çıkarılmış, üzerinde R.F.'ye ait fotoğraf bulunan sahte Güney Kıbrıs kimlik kartı tespit edildi.

Polis tutuklamalarla birlikte soruşturmasını da sürdürüyor.

MUHACERET İŞLEMİ YAPTIRMADAN ÇIKIŞ VE MAHKEME EMRİNE RİAYETSİZLİK

2003 yılı Haziran ayında, önceden işlediği bir suçtan dolayı yurt dışına çıkışı yasak olduğu halde Gazimağusa Limanı'ndan muhaceret işlemi yaptırmayıp gizlice KKTC'nden çıkış yapan Y.K (E-55) dün Gazimağusa Limanı'ndan ülkeye giriş yaptığı sırada tespit edilerek tutuklandı.

POLİSE YALAN BİLGİ VERME

Görevli polisin kendisine kumarhanede bulunmak suçundan dolayı dava okunduğu sırada kimlik bilgilerini yanlış vererek polise yalan bilgi veren Ş.A (E-61) hakkında yasal işlem başlatıldı.

Polis 6 Aralık 2014'de Girne'de yaşanan olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

KANUNSUZ ATEŞLİ SİLAH VE KANUNSUZ PATLAYICI MADDE TAŞIMA

Tasarruflarında kanunsuz olarak iki adet av tüfeği bulunan K.K. (E-42) ve A.Ş. (E-23) havaya 5 el ateş açtı.

Polis'ten yapılan açıklamaya göre olay dün saat 23.00 sıralarında S.Ö. (E-19) yönetimindeki salon aracın Ziyamet-Yeşilköy istikametine seyrettiği sırada meydana geldi. Polis zanlıları tutukladı.

TRAFİK KAZASI

Dün saat 16:00 sıralarında Lefkoşa'da meydana gelen kazada motosiklet sürücüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan Göksel Barkut (E-26) motosikletten düştü ve karışı istikametten gelen Edagül Türker (K-27) yönetimindeki NA 048 plakalı arabanın sağ arka tekerleğine başı ile çarptı.

Lefkoşa Şht. Yzb. Tekin Yurdabak Caddesi üzerinde meydana gelen kaza sonucunda yaralanan Barkut, Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

Motosiklet sürücüsünün arandığı kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.