ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Polise yönelik hizmet içi eğitimler devam ediyor

Polise yönelik hizmet içi eğitimler devam ediyor

Polis Genel Müdürlüğü, personele yönelik hizmet içi eğitimlere "Poliste Eğitim İhtiyaç Analizi" ve "Ateşli Silah Kayıt Programı Kursu" ile devam etti.

Yayın Tarihi: 23/01/15 17:23
okuma süresi: 2 dak.
Polise yönelik hizmet içi eğitimler devam ediyor
A- A A+

Polis'ten verilen bilgiye göre, 12-23 Ocak tarihleri arasında Yeniceköy Polis Okulu Müdürlüğü'nde 17 polis mensubuna "Poliste Eğitim İhtiyaç Analizi" kursu düzenlendi. Kursu, Türkiye Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Komiser Yardımcıları Şükrü Kaya, Emine Ekiz ile TC Emniyet Genel Müdürlüğü KKTC Polis İrtibat Görevlisi Emniyet Amiri Murat Sarıgüzel verdi.

Bugün sona eren kursun ardından Polis Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle PGM Vekili Pervin Gürler tarafından kursiyerlere sertifika, eğitmenlere de teşekkür belgesi takdim edildi.

Öte yandan İdari Polis Müdürlüğü dün Polis Genel Müdürlüğü Mavi Salon'da Karakol Amirleri ile Müdürlük sicillerinde çalışan 36 polis mensubuna "Ateşli Silah Kayıt Programı Kursu" verdi.

"Ateşli Silah Kayıt Programı" sayesinde İlçe Polis Müdürlükleri yanı sıra bölge karakollarında program kullanılmaya başlanacak ve ateşli silah almak için başvuruda bulunanlardan daha kapsamlı bilgiler temin edilebilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.