ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Karaoğlanoğlu'nda 15 yaşındaki kız kayıp

Karaoğlanoğlu'nda 15 yaşındaki kız kayıp

Karaoğlanoğlu'nda okula gitmek için iki gün önce evinden ayrılan 15 yaşındaki Şerife Margilili'nin, halen evine geri dönmediği bildirildi.

Yayın Tarihi: 24/01/15 10:15
okuma süresi: 3 dak.
Karaoğlanoğlu'nda 15 yaşındaki kız kayıp
A- A A+

Polisten verilen bilgiye göre, Şerife Margilili 22 Ocak'ta saat 07:30'da okula gitmek için evinden ayrılmıştı.

Soruşturma devam ediyor.

LEFKOŞA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

Lefkoşa Sanayi Bölgesi'nde dün polis tarafından yapılan operasyonda içerisinde yaklaşık 6 gram ağırlığında "sentetik cannabinoid" türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde buldu. Söz konusu maddenin içerisinde olduğu poşeti bulunduğu yerden almaya gelen E.B. (E-23) tutuklandı.

Söz konusu maddeyi E.B.'den almaya gelen M.G. (E-24), mahalde bulunan polisleri fark etmesi üzerine olay yerinden aracı ile kaçtı. M.G. Lefkoşa'da tespit edilerek tutuklandı. Olayla ilgisi olduğuna inanılan bir kişi de aranıyor.

BOSTANCI'DA UYUŞTURUCUDAN BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Bostancı Giriş Kapısında dün, 28 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi ve bir hassas teraziyi, polis tarafından üzerinde arama yapılması için alıkonulduğu sırada yere atan E.Ö (E-40) tutuklandı.

Söz konusu şahsın evinde yapılan aramada, yaklaşık yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile üzerinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan ve uyuşturucu ezmede kullanılan bir adet metal kutu bulundu. Soruşturma devam ediyor.

KUNDAKLAMA

Gazimağusa'da "Larnaca Motor" isimli oto galerinin prefabrik ofisi meçhul şahıs/lar tarafından saat 01:30 sıralarında ateşe verilerek kundaklandı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında ofis binası tamamen yandı. Soruşturma devam ediyor.

HISRIZLIK

Gazimağusa'da Sunat Atun'a ait açık vaziyetteki ikametgaha girerek içeriden 2 adet radyo ve plak çalar ile 143 adet çeşitli sanatçılara ait plaklar çaldığı gerekçesiyle, isminin başharfleri K.A. (E-27) olan bir kişi tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

HUZUR OPERASYONU

Gazimağusa ve Güzelyurt'ta dün, gece kulüpleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, kumarhaneler, otel ve pansiyonlara yönelik kontrollerde, Gazimağusa'da faaliyet gösteren bir kumarhane içerisinde, kumarhanede bulunması yasak olan toplam dokuz kişi tespit edildi.

Söz konusu kişiler aleyhinde yasal işlem başlatıldı.

TRAFİK DENETİMLERİ

Trafik denetiminde Gazimağusa'da 120 araç sürücüsü kontrol edilmiş olup, suç işlediği tespit edilen 31 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı. Alkollü araç kullandığı gerekçesiyle de iki kişi tutuklandı.

Güzelyurt bölgesinde ise kontrol edilen 135 araç sürücüsünden, suç işlediği tespit edilen toplam 11 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.