ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Alsancak'ta komşusunun köpeğini vuran şahıs hakkında yasal işlem

Alsancak'ta komşusunun köpeğini vuran şahıs hakkında yasal işlem

Alsancak'ta 77 yaşındaki bir kişi, "tavuklarına zarar verdiği" gerekçesiyle komşusunun köpeğini av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Polis 77 yaşındaki B.C. hakkında yasal işlem başlattı.

Yayın Tarihi: 25/01/15 11:09
okuma süresi: 1 dak.
Alsancak'ta komşusunun köpeğini vuran şahıs hakkında yasal işlem
A- A A+

Polis basın bültenine göre, dün saat 14.00 sıralarında, Alsancak'ta Şht.Yaşar Sokak'ta isminin baş harfleri B.C. (E-77) olan kişi, "tavuklarına zarar verdiği" gerekçesiyle tasarrufunda bulundurduğu adına kayıtlı av tüfeğini alarak komşusu İbrahim Ramadan'a ait köpeğe iki el ateş ederek köpeği vurdu ve öldürdü.

Polis, olay üzerine zanlı hakkında yasal işlem başlatırken, soruşturma devam ediyor.

LEFKE'DE HIRSIZLIK

Lefke'de dün 17.00-19.00 saatleri arasında Ali Urfalı'nın tasarrufundaki CMC'ye ait eve giren meçhul şahıslar, evdeki tüm eşyaları dışarıya çıkardı.

Urfalı'ya ait şahsi eşyalar dışarıya atılırken bir kısmı kırılarak hasara uğratıldı. Ayrıca Ali Urfalı'ya ait cüzdandan 2 bin 500 TL para ile çanta içerisinde muhafaza edilen 14 ayar bir altın erkek kolyesi çalındı.

Soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.