ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Lapta'da bir evde 38 Suriyeli bulundu, 2 kişi tutuklandı

Polis Haberleri

Lapta'da bir evde polisin yaptığı operasyonda Suriye uyruklu 38 kişi tespit edildi; yürütülen soruşturma çerçevesinde 2 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 08/02/15 09:24
okuma süresi: 2 dak.
Polis Haberleri
A- A A+

Polis bültenine göre, dün saat 11.00'de Lapta'da polisin yaptığı operasyonda, bir evde 25'i erkek, 8'i kadın ve 5'i de çocuk olan toplam 38 Suriye uyruklu kişi bulundu.

Olayla ilgili soruşturmada konuyla bağlantısı olduğuna inanılan İ.T. (E-30 ) ve M.K. (E-47) tutuklandı.

GAZİMAĞUSA'DA ŞİDDET TEHDİDİ

Gazimağusa'da 5 Şubat'ta saat 19.30'da meydana gelen olayda, Ö.H. (E-37), M.S. (E-30) ve A.U. (E-33) "Beer Port" isimli iş yeri sahibi Cengiz Solak'ı bir otoparkta sahibi olduğu işyerinin yüzde 51'lik hissesini Ö.H. adına devretmeye zorlayarak mal talebinde bulundu.

Ö.H.'nin Cengiz Solak'a şiddet tehdidinde bulunduğu da kaydedilen polis bültenine göre, olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine adı geçen 3 kişi tutuklandı ve haklarında soruşturma başlatıldı.

AYDINKÖY'DE HIRSIZLIK

Aydınköy'de "Canber Metal" adlı hurda fabrikadan 2 bin 300 TL değerinde hurda bakır çalındı.

Cuma gecesi meydana gelen hırsızlıkla ilgili soruşturma sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.