ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kazaya karıştılar, uyuşturucudan tutuklandılar!

Kazaya karıştılar, uyuşturucudan tutuklandılar!

Girne'de, Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazası için olay yerine giden görevli bir polis ekibi, kazaya karışan ZLP 491 plakalı araçta bulunan 4 kişinin üzerinde, sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde buldu.

Yayın Tarihi: 19/02/15 18:09
okuma süresi: 2 dak.
Kazaya karıştılar, uyuşturucudan tutuklandılar!
A- A A+

Polisten yapılan açıklamaya göre Girne'de, Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazası için olay yerine giden görevli bir polis ekibi tarafından kazaya karışan ZLP 491 plakalı araç içerisinde oldukları tespit edilen C.M.E.(E-23), I.E.I.(E-25), O.K.F.(E-26) ve M.S.A.'nın (E-24) tasarruflarında yaklaşık 3 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Daha sonra C.M.E'nin ikametgahında yapılan aramada yaklaşık 2 gram ağırlığında ve M.S.A'nın ikametgahında yapılan aramada ise sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde kalıntısı bulunarak emare alındı. Zanlılar tutuklandı.

ERCAN'DA İKİ YOLCUNUN ÜZERİNDE UYUŞTURUCU TESPİT EDİLDİ

Öte yandan, Ercan Devlet Havalimanı'nda KKTC'ye giriş yapan A.M.'nin (E-25) tasarrufunda yaklaşık iki gram ağırlığında, H.K.'nin (E-26) tasarrufunda ise yaklaşık dört gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. Söz konusu şahıslar tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.