ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Polisiye olaylar...

Polisiye olaylar...

Gazimağusa'da satış temsilcisi olarak çalıştığı yerde yaklaşık iki yıl boyunca sattığı gıda ürünlerinden tahsil ettiği 327 bin 627 TL'yi çaldığı belirtilen bir kişi tutuklandı. Yeniboğaziçi'nde dün bir araçta yapılan aramada ise, F.T.'nin (E-31) tasarrufunda ithali yasak 50 av tüfeği fişeği; yine aynı araçta bulunan av koruyucusu C.Ç.'nin (E-33) evinde yapılan aramada da izinsiz toplam 483 fişek ile 1 canlı tabanca mermisi bulundu. Polis F.T. ve C.Ç'yi tutuklayarak haklarında soruşturma başlattı.

Yayın Tarihi: 05/03/15 16:55
okuma süresi: 2 dak.
Polisiye olaylar...
A- A A+
SATTIĞI ÜRÜNLERDEN TAHSİL ETTİĞİ 327 BİN LİRAYI ÇALDI, TUTUKLANDI

Gazimağusa'da satış temsilcisi olarak çalıştığı yerde yaklaşık iki yıl boyunca sattığı gıda ürünlerinden tahsil ettiği 327 bin 627 TL'yi çaldığı belirtilen bir kişi tutuklandı.

Polis basın bülteninde "müstahdem tarafından hırsızlık" başlığıyla yer alan bilgiye göre, Ağustos 2012 ile Ekim 2014 arasında Ü.D. (E-34) adlı kişi çalıştığı yerde, sattığı gıda ürünleri karşılığında müşterilerden tahsil ettiği parayı çaldı.

ARABADA 50, AV KORUCUSUNUN EVİNDE 483 YASAK FİŞEK BULUNDU

Yeniboğaziçi'nde avlanmaya açık olan dün polisin bir araçta yaptığı aramada ise, yolcu olarak bulunan F.T.'nin (E-31) tasarrufunda ithali yasak 50 av tüfeği fişeği; yine aynı araçta yolcu olarak bulunan av koruyucusu C.Ç.'nin (E-33) evinde yapılan aramada da izinsiz muhtelif markalarda toplam 483 fişek ile 1 canlı tabanca mermisi bulunarak emare alındı.

Polis F.T. ve C.Ç'yi tutuklayarak haklarında soruşturma başlattı.

GÜZELYURT'TA ARABA YAKILDI

Güzelyurt'ta bu sabah 03.00'te Sultan Ok'a ait araba üzerine yanıcı madde dökülerek yakıldı.

Ok'un evinin önünde park halinde duran CE 370 plakalı aracının tamamen yandığı belirtilen polis bültenine göre, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

GAZİMAĞUSA'DA HIRSIZLIK

Gazimağusa'da dün sabaha karşı BethelIhuomaObieze'nin kaldığı eve, kilitli giriş kapısını açarak giren ve 400 sterlin İle 160 TL çalan T.G.M (E-28) de tutuklandı.

RESTORANIN REKLAM TABELASININ KABLOSUNU KESTİLER

Çatalköy'deise "Hawai" adlı restoranın elektronik reklam tabelasının kablosunu kesen ve yerinden sökerek çalan N.B. (K-41) ve A.T. (E-40) tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.