ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Polisiye olaylar...

Polisiye olaylar...

Lefkoşa'da bugün bir arabanın lastikleri yanıcı madde dökülerek yakıldı.Olayla ilgili soruşturma sonunda tutuklanan 22 yaşındaki R.K. isimli gencin, dün Toprak Ürünleri Kurumu (TÜK)'e ait RHA 2876 plakalı aracı da yakan kişi olduğu belirlendi. Polis bültenine göre, bugünkü kundaklama olayı saat 13.00 sıralarında Gelibolu bölgesinde TÜK yanındaki park yerinde meydana geldi. Lastiklerine yanıcı madde dökülerek yakılan araç ise BAL 209 plakalı. Öte yandan Lefkoşa'da dün meydana gelen bir binanın ve bir aracın kundaklanması olayının zanlısı da yakalandı.

Yayın Tarihi: 13/03/15 18:24
okuma süresi: 2 dak.
Polisiye olaylar...
A- A A+
22 YAŞINDAKİ GENÇ DÜN RHA'YI, BUGÜN BAŞKA BİR ARACI KUNDAKLADI… TUTUKLANDI

Lefkoşa'da bugün bir arabanın lastikleri yanıcı madde dökülerek yakıldı.Olayla ilgili soruşturma sonunda tutuklanan 22 yaşındaki R.K. isimli gencin, dün Toprak Ürünleri Kurumu (TÜK)'e ait RHA 2876 plakalı aracı da yakan kişi olduğu belirlendi.

Polis bültenine göre, bugünkü kundaklama olayı saat 13.00 sıralarında Gelibolu bölgesinde TÜK yanındaki park yerinde meydana geldi. Lastiklerine yanıcı madde dökülerek yakılan araç ise BAL 209 plakalı.

Öte yandan Lefkoşa'da dün meydana gelen bir binanın ve bir aracın kundaklanması olayının zanlısı da yakalandı.

Polis bültenine göre, Kızılbaş'ta Faruk Uskan'a ait ofis ve ev olarak kullanılan daire ile Yasemin Sokak'ta İbrahim Iğdır'a ait EN 616 plakalı aracın yanıcı madde dökülerek ateşe verilmesiyle ilgili soruşturma sonunda 28 yaşındaki E.P. tutuklandı.

Zanlının evinde yapılan aramada,içinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık bir sarma sigara da bulundu.

HASPOLAT'TA VE ÇATALKÖY'DE UYUŞTURUCU

Haspolat ve Çatalköy'de de uyuşturucu ele geçirildi; 3 kişi tutuklandı.

Polisin dün Haspolat'ta M.A.Y'nin (E-20) evinde yaptığı aramada 4 gram hint keneviri türü uyuşturucu ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 3 kağıt parçası bulundu.

Öte yandan Çatalköy'de de dün gece Z.P.(E-34) ve K.K.'nin (E-32) kaldığı evde yapılan aramada, içinde "sentetik cannnabinoid" türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan üç sarma sigara izmariti ele geçirildi.

Polis, uyuşturucu olaylarında adı geçen 3 kişiyi tutuklayarak, haklarında soruşturma başlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.