ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yeniboğaziçi'nde ve Güzelyurt'ta hırsızlık

Yeniboğaziçi'nde ve  Güzelyurt'ta hırsızlık

Yeniboğaziçi'nde, dün Sevgi Vehit'e'e ait evden muhtelif ziynet eşyaları; Güzelyurt'ta ise Osman Hür'ün evinden ise bir bakır kazan ve iki bakır tencere çalındı.

Yayın Tarihi: 15/03/15 09:07
okuma süresi: 2 dak.
Yeniboğaziçi'nde ve  Güzelyurt'ta hırsızlık
A- A A+

Polis Basın Bülteni'ne göre, Sevgi Vehit'in evinde dün öğleden sonra meydana gelen hırsızlık, evin kapısı kırılarak; Osman Hür'ün evindeki hırsızlık ise pencere camı kırılarak yapıldı.

MARKETTE UNUTULAN CEP TELEFONUNU ÇALDI

Gazimağusa'da dün Pembe Bozdağ'ın Lemar marketteki oyun salonunda bir koltuğun üzerinde unuttuğu cep telefonunun H. T. (E-18) tarafından bulunarak çalındığı tespit edildi.

Polis zanlı hakkında soruşturma başlattı.

KASTİ HASAR

Polis Basın Bülteni'ne göre, 12-14 Mart tarihleri arasında Güzelyurt'ta Dallas mevkiinde, Vakıflar İdaresi'ne ait kapısız motor evinde bulunan elektrik panosu, yerinden söküldü ve elektrik aksamları kasten ve kanunsuz olarak kesilerek hasara uğratıldı.

TV KABLOSU KISA DEVRE YAPTI, YANGIN ÇIKTI

Yine Güzelyurt'ta dün saat 12.00'de Nazmiye Beyaz'a ait evde televizyonun elektrik kablosunun kısa devre yapması sonucu yangın çıktı.

Yangın sonucu oda içerisinde bulunan tüm ev eşyaları yanarak zarara uğradı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

EVİNE DÖNMEYEN ERKUT YILDIRIM ARANIYOR

Gazimağusa'da, dün sabah 05.00 sıralarında evinden KY 403 plakalı aracıyla ayrılan 34 yaşındaki Erkut Yıldırım'ın henüz geri dönmediği bildirildi.

Polisin, Yıldırım'ın bulunması için ve öteki olaylarla ilgili soruşturmaları sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.