ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa'da huzur operasyonu yapıldı

Lefkoşa'da huzur operasyonu yapıldı

Lefkoşa Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında yapılan huzur operasyonu kapsamında ekipler tarafından alkollü içki satışı yapılan iş yerleri ile Çağlayan, Mehmet Akif Caddesi üzerinde asayiş ve trafik kontrolü yapıldı.

Yayın Tarihi: 27/03/15 18:33
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa'da huzur operasyonu yapıldı
A- A A+

Yapılan asayiş kontrolleri esnasında herhangi bir olumsuzluk tespit edilmezken, .trafik kontrollerinde ise 650 araçtan 62 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

Gazimağusa Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında yapılan huzur operasyonu kapsamında ise bölgede faaliyet gösteren 7 gece kulübü 3 kumarhane kontrolü yapıldı. Kontroller esnasında herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Trafik kontrollerinde ise 650 araç kontrol edilirken suç işlediği tespit edilen 110 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.