ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Hayati tehlikeleri devam ediyor

Hayati tehlikeleri devam ediyor

Girne'de Kordonboyu Caddesi üzerinde geçtiğimiz Cumartesi gecesi sabaha karşı 00:20 raddelerinde çıkan kavgada Umut Turan ve Ali Malkoç'u bıçakla ciddi şekilde yaralayan Azeri zanlılar Vasif Gambarov, Rashat Hüseyinli ve Mirsahi Mehtiyev dün yeniden Girne Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılarak tutukluluk süreleri 4 gün daha uzatıldı.

Yayın Tarihi: 03/04/15 07:00
okuma süresi: 2 dak.
Hayati tehlikeleri devam ediyor
A- A A+

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Fügen Ulutekin'in huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Mustafa Atakara, Girne Adli Şube'de görevli Müfettiş Muavini Umut Demir'i tanık olarak dinletti.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Demir, zanlılar Vasif Gambarov, Rashat Hüseyinli ve Mirsahi Mehtiyev'in 29 Mart 2015 tarihinde Girne'de meydana gelen "Katle Teşebbüs", "Ağır Yaralama" ve Kanunsuz Bıçak Taşıma" suçlarıyla methaldar olduğunu söyledi.

Demir, söz konusu tarihte 00:20 raddelerinde Kordonboyu Caddesi'nde çıkan kavgada zanlı Vasif Gambarov'un tasarrufunda bulundurduğu ağız uzunluğu 10 santim, toplam uzunluğu 20 santim olan bıçakla Ali Malkoç'u göğüs ve karnından 2 kez, Umut Turan'ı ise göğüs, bel ve omzundan 3 kez bıçaklayarak ciddi şekilde yaraladığını kaydetti. Polis, müştekilerin Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin devam ettiğini ve sağlık durumlarınınım ciddiyetini koruduklarını söyledi.

Demir, zanlıların güvenlik kameralarında yapılan inceleme ile tespit edilerek kalmakta oldukları ikametgahlarında gözaltına alındıklarını belirtti. Zanlıların konu bıçağı attıkları yeri gösterdiklerini kaydeden Demir, zanlıların olayla ilgili gönüllü ifade de vererek suçlarını kabul ettiklerini söyledi. Tahkikatın devam ettiğini dile getiren Umut Demir, zanlıların 4 gün daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Kıdemli Yargıç Fügen Ulutekin, yürütülen polis soruşturmasının henüz tamamlanmadığına dikkat çekerek yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından 4 gün daha poliste tutuklu kalmalarını emretti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.