ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Bir kişi uyuşturucudan tutuklandı

Bir kişi uyuşturucudan tutuklandı

Polis, uyuşturucudan dolayı bir kişiyi tutukladı.

Yayın Tarihi: 04/04/15 11:05
okuma süresi: 1 dak.
Bir kişi uyuşturucudan tutuklandı
A- A A+

Polis Basın Bülteni'ne göre, dün "D. R. O.O. (E-29)" kimlikli kişinin evinde polis tarafından yapılan aramada, Senetetik Cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 1.5 gram ağırlığında madde bulundu. Madde emare olarak alındı ve zanlı tutuklandı.

HIRSIZLIK

Köprü'de faaliyet gösteren "Ektam Kıbrıs Ltd.'de" çalışan U. Ç.'nin (E-27), geçin yıl Haziran'dan beri müşterilere satmış olduğu muhtelif içecekler karşılığında tahsil ettiği 50.000 TL nakit parayı şirket muhasebesine teslim etmeyerek çaldığı tespit edildi. U. Ç. Tutuklandı.

Gönyeli' de ise önceki gün, "B.S. (E-20)" kimlikli kişi, misafir olarak kalmakta olduğu Ata Aydın'ın evinden, Aydın'a ait bankamatik kartını çaldı. Zanlı aranıyor.

Polis, olaylarla ilgili soruşturmalarına devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.