ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Adahan Eczanesi'nde yasadışı haplar ele geçirildi!

Adahan Eczanesi'nde yasadışı haplar ele geçirildi!

Lefkoşa'daki Adahan Eczanesi ile Cihangir'deki Pharma Mondial isimli ilaç üretim firmasının İlaç ve Eczacılık Yasası'na aykırı hareket ettiği tespit edildi. Açıklamaya göre, polis, dün "Adahan Eczanesi"nde arama yaptı, aramada 116 adet "Silvigra" 12 adet "Degra", 5 adet "Lifta" marka hap ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 07/04/15 20:32
okuma süresi: 1 dak.
Adahan Eczanesi'nde yasadışı haplar ele geçirildi!
A- A A+
Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 06.04.2015 tarihinde, 10:00-12:00 saatleri arasında, Lefkoşa'da faaliyet gösteren "Adahan Eczanesi" isimli iş yerinde polis tarafından yapılan aramada; 116 adet "Silvigra" marka hap, 12 adet "Degra" marka hap, 5 adet "Lifta" marka haplar ile birlikte, Cihangir'de faaliyet gösteren "Pharma Mondial" isimli ilaç üretim firması tarafından yetkili makamdan izinsiz olarak üretildiği tespit edilen 106 adet "Vialix" marka hapı ambalajsız olarak satışa sunduğu tespit edildi.

Her iki işletme sahibi hakkında yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam etmektedir.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.