ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Polisiye olaylar...

Polisiye olaylar...

Girne'de Hanifi Karaman (E-47) isimli şahıs, futbol sahasında yürüyüş yaptığı bir sırada aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 15/04/15 16:57
okuma süresi: 2 dak.
Polisiye olaylar...
A- A A+
GİRNE'DE BİR KİŞİ YÜRÜYÜŞ YAPARKEN KALP KRİZİ GEÇİREREK, YAŞAMINI YİTİRDİ

Girne'de Hanifi Karaman (E-47) isimli şahıs, futbol sahasında yürüyüş yaptığı bir sırada aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Polis Basın Bülteni'ne göre, dün saat 18.30 sıralarında İskenderun Caddesi üzerinde bulunan futbol sahasında yürüyüş yaptığı sırada yaşamını yitiren sözkonusu sahsın ölüm sebebinin kalp krizi olduğu Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan otopside belirlendi.

LEFKOŞA'DA HIRSIZLIK VE SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ

Lefkoşa'da, boş bir arazi içerisinde bulunan iki ayrı şahsa ait iki araç, H.K.(E-35) ve Ö.Y. (E-45) tarafından sahiplerinin rızası olmaksızın çekici üzerine yüklenip Haspolat'ta bulunan bir hurdalığa satıldı.

Sahtekarlıkla bin 100 TL nakit para temin edildiği tespit edilen sözkonusu kişilerin, benzer suçlardan poliste tutuklu olduğu belirtildi.

GAZİMAĞUSA'DA HIRSIZLIK

Gazimağusa'da, F.G.(E-21) misafir olarak kaldığı Diyar Tansu'ya ait ikametgah içerisinden bir dizüstü bilgisayar, fotoğraf makinesi, sırt çantası, bir adet kot pantolon ve bir adet tişört çaldı.

Sözkonusu şahıs polis tarafından tutuklandı.

HASPOLAT'TA KAVGA

Haspolat'ta, M.Y. (E-21), "eski kız arkadaşı ile görüştüğü" gerekçesi ile Emirhan Erdem'i darp etti.

Erdem'in yüzüne yumruk atıp, sağ elmacık kemiğini kıran sözkonusu şahıs polis tarafından tutuklandı.

GAZİMAĞUSA'DA EV YANGINI

Gazimağusa'da Tolga Özkıraç'a ait ikametgahın mutfağında ocak üzerinde unutulan yağın aşırı derecede ısınıp alev almasından dolayı yangın çıktı.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülürken yangın sonucu mutfaktaki çeşitli eşyalar, mutfak dolapları ve mutfağın ahşap tavanı kısmen yanarak zarar gördü.

Polis bülteninde yer alan olaylarla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.