ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Lefkoşa ve Çatalköy'de 4 araca kasti hasar

Polisiye olaylar...

Lefkoşa da faaliyet gösteren "Argold Prestige Cars" isimli oto galeride bulunan üç araç, üzerlerine yanıcı madde dökülerek yakıldı

Yayın Tarihi: 19/04/15 19:09
okuma süresi: 3 dak.
Polisiye olaylar...
A- A A+

Polis bültenine göre çıkan yangın sonucunda galeri içerisinde bulunan; JM 818 plakalı Mercedes CLS marka salon aracın sol yan kısmı, KC 111 BMV marka salon aracın sağ ön kısmı, plakası henüz tespit edilemeyen Porce Panemara marka salon araç ise tamamen yanarak zarar meydana geldi.

Çatalköy'de Kızılay Sokak üzerinde ise Kadriye Çelik'in evinin avlusunda park halinde bulunan M.E. 101 plakalı Mercedes marka aracın bagaj kısmına, yanıcı madde dökülerek yakıldı ve araç kasti hasara uğratıldı.

Polisin bu sabah saat 03.00 sıralarında meydana gelen her iki olayla ilgili soruşturması sürüyor.

OĞLAK VURDU, TUTUKLANDI

Kozanköy'ün güneyinde dağlık arazi içerisinde tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu ait av tüfeği ile bir oğlağı vurarak telef eden Ş.Ç.(E-44) ile av tüfeğinin sahibi S.B.(E-30) tutuklandı.

Dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ŞİDDET TEHDİDİ VE İNTİHARA TEŞEBBÜS

Lefkoşa'da Mehmet Akif Caddesi'nde dün saat 11.00 sıralarında Adın Kırma ve Naim Akbulut'a "bu akşam aklı olan kimse Surlar içine gelmesin, eğer girerseniz olacaklardan ben sorumlu değilim" diyerek şiddet tehdidinde bulunan H.M (E-26), mahkeme emri gereği tutuklanmasının ardından tutuklandığı gerekçesiyle ağzında gizlediği jileti kendi boğazına dayayıp hafifçe kesti ve intihara teşebbüs etti.

H.M. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Polis soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

PARA KAMBİYO YASASI'NA AYKIRI HAREKET

Ercan Havalimanı'nda, M.B.(E-45) tasarrufunda 10 bin Euro muadili döviz veya Türk Lirası'ndan fazla 29 bin ABD Doları nakit parayı; E.T.(E-44) ise 27 bin 500 ABD Doları nakit parayı yetkili makamlara beyan etmeden KKTC'den çıkış yapaya çalıştıkları sırada tespit edildiler ve haklarında yasal işlem başlatıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.