ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ciddi darp ve izinsiz patlayıcı madde taşıma suçundan aranan kişi tutuklandı

Ciddi darp ve izinsiz patlayıcı madde taşıma suçundan aranan kişi tutuklandı

Ciddi darp ve kuru sıkı tabanca ile ateş etmek suçundan aranan A.C (E-32) tutuklandı.

Yayın Tarihi: 26/04/15 18:47
okuma süresi: 2 dak.
Ciddi darp ve izinsiz patlayıcı madde taşıma suçundan aranan kişi tutuklandı
A- A A+

Polis tarafından verilen bilgiye göre, A.C; Osmanpaşa Caddesi üzerindeki "Corner Pub" önünde Kemal Getirmez'in yüzüne yumruk vurup ciddi şekilde darp etmek, daha sonra tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu kuru sıkı tabancayı Kemal Getirmez ve Mustafa Gargınsu'nun üzerine doğrultup gelişi güzel beş el ateş etmekten dolayı aranıyordu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

PARA VE KAMBİYO YASASINA AYKIRI HAREKET

Ercan Devlet Havalimanı'nda, dün Y.Ç (E-41) hakkında, tasarrufunda bulundurduğu 90 bin ABD Doları nakit parayı; S.S (E-43) hakkında ise, tasarrufunda bulundurduğu 10 bin ABD Doları ve 15 bin TL nakit parayı yetkili makamlara beyan etmeden, KKTC'den çıkış yapmaya çalıştığı için yasal işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

DİKER'İN ÖLÜM NEDENİNİN TESPİTİ İÇİN DOKU ÖRNEKLERİ ALINDI

Girne'de faaliyet gösteren "Red Corn Oto Zone" isimli iş yerinde 24 Nisan'da aniden rahatsızlanarak yaşamını yitiren Sabahattin Diker'in (E-19) cesedi üzerinde, dün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsi sonucu ölüm sebebinin tespiti için doku örnekleri alındığı, soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.