ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Cezaevi'ndeki bir hükümlü tutuklunun ayakkabısında hintkeneviri bulundu

Cezaevi'ndeki bir hükümlü tutuklunun ayakkabısında hintkeneviri bulundu

Lefkoşa Merkezi Cezaevi'ndeki bir hükümlü tutuklunun tasarrufunda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 08/05/15 17:15
okuma süresi: 2 dak.
Cezaevi'ndeki bir hükümlü tutuklunun ayakkabısında hintkeneviri bulundu
A- A A+

Polis basın bültenine göre bu sabah, görevli gardiyan tarafından narkotik detektör köpeği ile D koğuşunda arama yapıldığı sırada, hükümlü tutuklu K.A.Ç.'ye (E-38) ait ayakkabı içerisinde yaklaşık 2 gram ağırlığında "Hint keneviri" türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

K.A.Ç. yanında olayla bağlantısı olduğuna inanılan ve yine Cezaevi'nde hükümlü tutuklu olarak bulunan S.B. (E–47), M.M. (E–41) ve E.Ö. (E–32) hakkında yasal işlem başlatıldı.

ERCAN'DA 2 KİŞİYİ DEDEKTÖR KÖPEK YAKALATTI

Bir başka uyuşturucu olayı ise Ercan Havaalanı'nda yaşandı.

Narkotik dedektör köpeğinin tepki vermesi üzerine, dün Ercan Devlet Havaalanı'ndan KKTC'ye giriş yapan K.T.(E-29)ve A.İ.E'nin (E-40) üzerinde 2'şer gram ağırlığında "Hint keneviri" türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Polis Basın Bülteni'ne göre uyuşturucu maddeler emare olarak alındı ve ilgili şahıslar tutuklandı.

GAZİMAĞUSA'DA DA UYUŞTURUCU

Öte yandan Gazimağusa'da dün saat 16.00 sıralarında, H.A.B.M'nin (E-25) tasarrufunda yaklaşık bir gram ağırlığında "sentetik cannabinoid" türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı, zanlı tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.