ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Geçen hafta 60 trafik kazası meydana geldi; 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Geçen hafta 60 trafik kazası meydana geldi; 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

KKTC'de geçen hafta meydana gelen 60 trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Yayın Tarihi: 11/05/15 17:05
okuma süresi: 2 dak.
Geçen hafta 60 trafik kazası meydana geldi; 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı
A- A A+

Polisin açıklamasına göre, 4-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen kazaların 27'si Lefkoşa'da, 9'u Gazimağusa'da, 16'sı Girne'de, 7'si Güzelyurt'ta ve 1'i İskele'de oldu.

Meydana gelen tüm kazalarda toplam 298 bin TL'lik hasar tespit edildi.

TRAFİK DENETİMİNDE 357 SÜRÜCÜYE RAPOR

Öte yandan aynı dönemde polisin ülke genelinde yaptığı haftalık rutin trafik kontrollerinde toplam 4 bin 206 araç sürücüsü kontrol edildi.

Polisten yapılan açıklamaya göre, kontrol edilen araç sürücülerinin 357'si hakkında işleme yapıldı.

Aleyhinde işlem yapılan araç sürücülerin 74'ü süratli, 5'i tehlikeli, 17'si dikkatsiz, 17'si seyrüsefer ruhsatsız, 7'si sürüş ehliyetsiz, 5'i alkollü, 5'i sigortasız, 2'si muayenesiz, 4'ü "A" yol kullanma izinsiz ve 6'sı "B" özel işletme izinsiz araç kullanmaktan suçlu bulundu.

Sürücülerin 62'si seyir halinde cep telefonu ile konuşmak, 31'i trafik levha ve işaretlerine uymamak, 5'i trafik ışıklarına uymamak, 1'i tonajından fazla veya tehlikeli yük taşımak, 3'ü koruyucu miğfer başlıksız motosiklet kullanmak ve 113'ü diğer trafik suçlarından rapor edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.