ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bostancı'da sebze bahçesinde ekili hintkeneviri bulundu…

Bostancı’da sebze bahçesinde ekili hintkeneviri bulundu…

Bostancı'da bir sebze bahçesine polisin düzenlediği operasyonda, tasarrufunda uyuşturucu ele geçirilen 3 kişi tutuklanırken; ekili vaziyette 64 kök de hintkeneviri bitkisi bulundu.

Yayın Tarihi: 16/05/15 13:00
okuma süresi: 2 dak.
Bostancı’da sebze bahçesinde ekili hintkeneviri bulundu…
A- A A+

Polisten verilen bilgiye göre, dün saat 19.00 sıralarında, Bostancı'da A.K (E-43) ve K.G'nin (E-40) kirasında bulunan sebze bahçesinde polis tarafından yapılan operasyonda, A.K'ye ait sigara paketi içerisinde, yaklaşık 1 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde; K.G'nin tasarrufunda, içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunan bir adet elle sarılmış ucu yanık sigara; H.H'nin (E-33) tasarrufunda, yaklaşık 1 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile birlikte söz konusu bahçe içerisinde, sebzelerin arasında ekili vaziyette bulunan 64 kök hintkeneviri bitkisi bulunarak emare alındı.

Daha sonra H.H'nin ikametgahında yapılan aramada ise yaklaşık 2 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. Adı edilenler tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

CEZAEVİNE YASAK EŞYA SOKMAK

Öte yandan, cezaevine yasak eşya soktuğu gerekçesiyle 1 kişi tutuklandı.

Polis, Mart ayı içerisinde Lefkoşa'da, Merkezi Cezaevi'nde D.Ö'nün (E-24) Merkezi Cezaevi'nde hükümsüz tutuklu olarak bulunan H.Y'ye (E-26), cezaevine sokulması yasak olan iki adet cep telefonu, iki adet şarj cihazı ve bir adet kulaklığı cezaevine sokarak suç işlediğini; tutuklandığını, soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.