ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa ve Girne'de huzur operasyonu gerçekleştirildi

Lefkoşa ve Girne'de huzur operasyonu gerçekleştirildi

Dün akşam, 20.00-24.00 saatleri arasında, Lefkoşa Polis Müdürlüğü, Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi, Kaymakamlık, Belediye, Uyuşturucuyla Mücadele Derneği ve Sosyal Hizmetler Dairesi ekipleri işbirliği içerisinde Lefkoşa genelinde huzur operasyonu düzenlendiği belirtildi.

Yayın Tarihi: 16/05/15 14:13
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa ve Girne'de huzur operasyonu gerçekleştirildi
A- A A+

Operasyon kapsamında, bölgede faaliyet gösteren cafe, market ve eğlence yerlerinin kontrol edildiği, kontrollerde bir cafe, sigara içildiği gerekçesiyle Sağlık Hizmetleri Dairesi tarafından ve bir başka iş yerinin ise alkollü içki ruhsatı olmadığı ve sigara içildiği gerekçesiyle polis tarafından rapor edildiği kaydedildi.

Girne Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde gerçekleştirilen operasyonda ise, bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, diskolar, kahvehaneler, barlar ve eğlence yerleri kontrol edildi. Yapılan kontroller sonucu kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 12 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Her iki bölgede de yapılan trafik kontrollerinde, kontrol edilen toplam bin 100 araçtan 283'ü rapor edilirken, 13 araç ise trafikten men edildi.

Fotograf: Ahmet İkidereli

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.