ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa'da yangın...

Gazimağusa'da yangın...

Gazimağusa'da, Asiler yolu üzerinde henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Yayın Tarihi: 17/05/15 09:35
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa'da yangın...
A- A A+

Polisten verilen bilgiye göre, dün saat 16:00 sıralarında çıkan yangın sonucu Mahmut Özmenek'e ait 20 dönüm biçilmemiş arpa ve Salih Karabulut'a ait 60 kök enginar ile 80 metre damlama sulama hortumu yanarak zarar gördü.

ŞİDDET TEHDİDİ, RAHATSIZLIK, İTALE-İ LİSAN

Girne'de dün saat 10:30 sıralarında, M. T. (K-35), aralarında daha önceden husumet bulunan Umut İmamzade 'ye şiddet tehdidinde bulunup, rahatsızlık yaptıktan sonra adı edilene sövdü. Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

HIRSIZLIK KASTİ HASAR

Dün, saat 02.30 sıralarında, İskele-Boğaz'da faaliyet gösteren Lemar Market'in ön kısmında bulunan Şenol Faik'e ait "3 oyuncak makinesinin" kasaları, meçhul şahıs veya şahıslar tarafından kasten ve kanunsuz olarak hasara uğratıldıktan sonra açılarak, kasalar içerisinde bulunan ve tespit edilemeyen miktardaki madeni para çalındı.

KASTİ HASAR

M.T. (E-16), dün saat 23.00 sıralarında, Güzelyurt'ta faaliyet gösteren World Star isimli bet ofisinde, bet oynamasına müsaade edilmediği gerekçesiyle, bet ofis önünde park halinde bulunan bet ofise ait, MU 426 plakalı aracın dikiz aynasını kasten ve kanunsuz olarak kırarak hasara uğratmıştır. Adı edilen aranırken, soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.