ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Boğazköy'de saksıda hintkeneviri yetiştiren şahıs tutuklandı

Boğazköy'de saksıda hintkeneviri yetiştiren şahıs tutuklandı

Boğazköy-Girne'de dün S.V.Y.(E-21)'nin evinde polis tarafından yapılan aramada, saksıda yetiştirilen yedi kök hintkeneviri bulundu.

Yayın Tarihi: 24/05/15 10:00
okuma süresi: 3 dak.
Boğazköy'de saksıda hintkeneviri yetiştiren şahıs tutuklandı
A- A A+

Polis açıklamasında S.V.Y'nin tutuklandığı belirtildi.

BOSTANCI'DA UYUŞTURUCU

Bostancı'da ise dün H.B.(E-59)'nin kaldığı evde polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 2 gram hintkeneviri bulundu.

Polis H.B'nin tutuklandığını açıkladı.

PARA VE KAMBİYO YASASINA AYKIRI HAREKET

Ercan Devlet Hava Limanında, dün akşam 20.00 sıralarında, T.T (E-47), tasarrufunda 10 bin Euro muadili döviz veya Türk Lirasından fazla para olan 9 bin 800 ABD Doları ve 17 bin TL nakit parayı yetkili makamlara beyan etmeden çıkış yaptığı sırada tespit edildi.

Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

ŞİDDET TEHDİDİ

Girne'de dün saat 13.00 sıralarında, Eftal Akça Sokak üzerinde, T.M.M.(E-56), tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu sivri uçlu bıçağı Celalettin Andaç Çetin'in boğazına yaklaştırarak adı edilene şiddet tehdidinde bulunduktan sonra göğsünden itmek suretiyle darp etti.

Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

SAHTEKÂRLIKLA PARA TEMİNİ OLAYINDA GELİŞME

Lefkoşa'da 19 Nisan tarihinde "Sultansağol Bayan Kuaförü ve Güzellik Salonu" isimli işyerine giden ve burada işyeri sahibi Sultan Sağol'dan sahtekârlıkla para temin eden M.K (E-24)'ün dün Gazimağusa'da tutuklandığı bildirildi.

M.K yalan beyanda bulunduktan sonra adı edilenden 70 TL nakit parayı sahtekârlıkla temin etmiş ve polis tarafından aranıyordu.

YANGINLAR

Haspolat'ta, dün 11.30 sıralarında Kemal Bay'a ait çöp toplama ve dönüşüm merkezinde, henüz tespit edilemeyen sebepten ötürü çıkan yangın sonucu, alanda bulunan kuru otlar ve yığın halindeki geri dönüştürülmek üzere toplanan çöpler tamamen yandı.

Alayköy'de dün saat 18.00 sıralarında henüz tespit edilmeyen sebepten dolayı çıkan yangında Şaban Yücemer, Salih Kadıoğlu ve Ali Kır'a ait toplam 20 dönüm biçilmemiş arpa yandı.

Öte yandan, Çınarlı-Altınova yolu 1-2 km'leri arasında, dün saat 12.30 sıralarında Kasım Kuset'e ait arazide henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın sonucu iki dönüm biçilmemiş arpa yandı.

Lefke'de, Mehmet Akif Caddesi üzerinde dün saat 12.00'sıralarında elektrik tellerinin kopup yere düşmesi sonucu çıkan yangın da, Salih Altıncı'ya ait dört zeytin ağacı ve Erkan Yolaç'a ait yirmi beş portakal ağacı kısmen yandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.