ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yangınlarda balya, ağaç ve sulama boruları yandı

Yangınlarda balya, ağaç ve sulama boruları yandı

Ülkenin çeşitli yerlerinde dün çıkan yangınlarda balya, ağaç ve fidanlar, sulama borusu ve sulama lastikleri yandı.

Yayın Tarihi: 17/06/15 18:35
okuma süresi: 2 dak.
Yangınlarda balya, ağaç ve sulama boruları yandı
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Beyarmudu'nda, belediyeye ait çöplük alan içinde çıkan yangın sonucu çöplüğün yanında bulunan Yılmaz Sevdalı'ya ait 16 kare balya yanarken, Mormenekşe'de çıkan yangında köyün güney kısmında Ahmet Taşçıoğlu'na ait 20 rulo balya yandı.

Güzelyurt'ta eski Akdeniz yolu olarak bilinen yerde çıkan yangında ise Ertan Adataş 'a ait bir incir fidanı, on narenciye ağacı, dört nar, üç dut ağacı, bir evlek dirifil, dört sulama borusu ve 400 metre uzunluğunda damlama sulama lastiği yanarak hasar gördü.

Yangınlar itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, soruşturmalar devam ediyor.

ARAÇ YANGINLARI…

Gazimağusa ve Yenierenköy'de ise araç yangınları meydana geldi.

Gazimağusa'da Müslüm Kartal'a ait aracın elektrik aksamlarının kısa devre yapması sonucu çıkan yangında aracın iç kısmı tamamen, ön farlar, dört kapı ve ön kaporta kısmen yanarak hasara uğradı.

Yenierenköy'de de Hüseyin Yüzügülen, yönetimindeki kamyon ile tarla içerisinde seyrettiği bir sırada, aracın motor bölümündeki elektrik aksamlarının kısa devre yapması sonucu yangın çıktı.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, çıkan yangında kamyon ve içinde bulunan Alper Lütfioğlu'na ait 6 bin kilo buğday tamamen yandı.

Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.