ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Maraş'taki yangının nedeni 'çakmakla oynanması'

Maraş'taki yangının nedeni 'çakmakla oynanması'

Mağusa'nın Derinya Bölgesi'nde başlayarak Kapalı Maraş'a sıçrayan yangının bir askerin çakmakla oynaması sonucunda çıktığı açıklandı.

Yayın Tarihi: 19/06/15 10:49
okuma süresi: 2 dak.
Maraş'taki yangının nedeni 'çakmakla oynanması'
A- A A+

Derinya ile Kapalı Maraş arasındaki bölgede başlayan ve Kapalı Maraş'ta, 1000 metre genişlik ve 600 metre uzunluktaki bir alanı kül eden dev yangın itfaiye, Sivil Savunma Teşkilatı, Polis, askeri birlikler, belediyeler ve sivil halk yanında İngiliz Üslerinden gelen iki yangın söndürme helikopteri ve Türkiye'den gelen bir yangın söndürme uçağının müdahalesi sonucunda kontrol altına alınmıştı.

Polis Basın Subaylığı, yangının mükellef bir asker tarafından çakmakla oynadığı bir sırada çıktığını açıkladı.

Açıklama şöyle:

"12 Haziran 2015 tarihinde, Kapalı Maraş'ta çıkan yangınla ilgili olarak yapılan soruşturma sonucu yangının, mükellef bir asker tarafından çakmakla oynadığı bir sırada çıktığı tespit edilmiştir.

Bilahare yangının büyümesi üzerine söz konusu askerin paniğe kapılarak olay yerinden uzaklaştığı saptanmıştır. Yangının, bölüğün diğer personeli tarafından görülmesi üzerine yangına müdahale edilmiştir.

Mükellef asker hakkında soruşturma başlatılmış olup, mahkemeye sevk edilecektir."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.