ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Davalarını cezaevinde bekleyecek

Davalarını cezaevinde bekleyecek

4-9 Haziran tarihleri arasında sahte kimlik ile bir tırın arkasında KKTC'ye gelip, 5 gün içerisinde sahte vekaletname ile işlem yapıp başkasına ait apartmanı 210 bin sterline satan 32 yaşındaki Seçil Toker, dün teminat talebiyle yeniden Girne'de mahkemeye çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 26/06/15 07:00
okuma süresi: 2 dak.
Davalarını cezaevinde bekleyecek
A- A A+

Girne Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube'de görevli polis çavuşu Tolga Erol mahkemede verdiği ifadede, zanlı Seçil Toker aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını anlattı.

Polis çavuşu Tolga Erol, Seçil Toker'in İbrahim Oktaylar'dan alındığına dair sahte vekâletname ile Girne'de İbrahim Oktaylar'a ait Ilgaz Sokak üzerinde bulunan Oktaylar apartmanını 210 bin Sterlin karşılığında Verda Özten Tunçbilek'e sattığını ve aynı gün Tapu Dairesi'ne, giderek satışı onaylattırıp apartmanın tapusunu Tunçbilek'in üzerine geçirdiğini ifade etti.

Polis çavuşu, Seçil Toker'in 13 gündür poliste soruşturma amaçlı tutuklu bulunduğunu ve hiçbir şekilde polise ifade verme konusunda yardımcı olmadığını belirtti. Tolga Erol, Çiğdem Şen adına düzenlenen sahte kimliğin ise henüz bulunamadığını kaydetti. Erol, zanlı hakkında şikayetin geri çekilip, zararın tazmin edildiğini belirtti.

Soruşturma memuru ayrıca Seçil Toker'in 2007 yılında işlemiş olduğu suçun ardından ülkeden ayrıldığını, yapılan araştırmada ise şikayetçinin 2012 yılında İngiltere'de yaşamını yitirdiğini belirtti.

Kıdemli Yargıç Fügen Ulutekin huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, zanlının 2007 yılında da işlemiş olduğu suçlara dikkati çekerek, Seçil Toker'in yargılanıncaya kadar 45 günü geçmeyecek şekilde Merkezi Cezaevine gönderilmesine emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.