ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kanunsuz uyuşturucu madde ve kayıtsız hava tüfeği tasarrufu

 Kanunsuz uyuşturucu madde ve kayıtsız hava tüfeği tasarrufu

Çatalköy'de dün E.K.'nin (E-34) ikametgahında polis tarafından yapılan aramada, içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan tütünle karışık 1 adet elle sarılmış ucu yanık sigara ile 1 adet kayıtsız 177 kalibrelik hava tüfeği bulundu.

Yayın Tarihi: 04/07/15 13:28
okuma süresi: 2 dak.
 Kanunsuz uyuşturucu madde ve kayıtsız hava tüfeği tasarrufu
A- A A+

Polis adı geçen kişiyi tutukladı. Soruşturma devam ediyor.

HIRSIZLIK

Kaplıca'da H.G. (E-52) isimli kişinin, "Baş market" isimli iş yeri içerisinde müşteri olarak bulunduğu bir sırada, 92 TL tutarındaki çeşitli gıda ve temizlik ürünlerini çantası içerisine gizleyerek çaldığı tespit edildi.

24 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında meydana gelen olayla ilgili kişiyi tutuklayan polisin soruşturması sürüyor.

ÇİÇEKÇİDE YANGIN

Gazimağusa'da önceki gün 15 Ağustos Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren "Lisyantüs" isimli çiçekçi dükkânında, iş yeri sahibinin dekor boyama işi yaptığı sırada 8 yaşındaki çocuğunun ayağının takılıp düşmesi ve elinde tuttuğu mumun tiner üzerine gitmesi sonucunda yangın çıktı.

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangın sonucu, 4 adet dekor mumu, 20 adet çelenk ayağı, bir adet sahne dekoru, dört adet dekor ayağı yanarak, zarar gördü.

Soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.