ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sipahi köyünde ani ölüm

Sipahi köyünde ani ölüm

Sipahi köyünde dengesini kaybedip düşen ve başını merdivene çarpan 94 yaşındaki "Filippos HJ. Kriyakos HJ. Flippu" isimli kişi yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 12/07/15 10:31
okuma süresi: 2 dak.
Sipahi köyünde ani ölüm
A- A A+

Polis Basın Bülteni'ne göre, dün sabah saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda, Flippu (E-94), ikametgahının balkon kısmındaki merdivenlerde bulunduğu bir sırada dengesini kaybedip düşerek başını merdivene çarptı.

Söz konusu şahıs olay üzerine Yeni Erenköy Sağlık Ocağına kaldırıldı, ancak yapılan tedavisinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Soruşturma devam ediyor.

DÜZOVA'DA HIRSIZLIK

Düzova'da dün akşam Ertul Hubeyli'ye ait ikametgahtan toplam 140 Euro nakit para çalındı. Soruşturma devam ediyor.

MEVLEVİ'DE AKÜ ÇALINDI

Mevlevi köyünde Öncel Özbahadır'a ait arazi içerisinde bulunan hurda niteliğindeki 4 adet otobüs üzerinden 4 adet akü ve bir otobüs üzerinden iki adet yan kapak çalındı. Soruşturma devam ediyor.

HASPOLAT'TA KAVGA EDİP BİR KİŞİNİN BURNUNU KIRAN ŞAHIS ARANIYOR

Haspolat'ta dün bir marketin önünde H.Ö. (E-31), aralarında sorun bulunan Salman Karışık'ın vücudunun muhtelif yerlerine vurup ciddi şekilde darp edip burnunu kırarak vahim zarara uğrattı. Adı edilen aranıyor. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

GÖNENDERE'DE YOL İÇERİSİNDE KAVGA EDEN GENÇLERE YASAL İŞLEM

Gönendere'de dün akşam saatlerinde asfalt yol içerisinde kavga edip çevreye rahatsızlık veren 2 genç hakkında yasal işlem başlatıldı.
Polis Bülteni'ne göre, S.K. (E-20) ve B.S. (E-22) arasında çıkan tartışmada, birbirlerine vücutlarının muhtelif yerlerine vurmak sureti ile kavga edip makul mazeretleri olmaksızın yüksek sesle bağırıp çağırmak sureti ile rahatsızlık yaptılar.

Kavga sırasında B.S.'nin burun ve omuz kemiği kırılarak vahim bedensel zarara uğradı.

Polis adı edilenler hakkında yasal işlem başlatıldığını ve soruşturmanın devam ettiğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.