ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Sahte evrakla hırsızlık yaptı, tutuklandı

Sahte evrakla hırsızlık yaptı, tutuklandı

Lefkoşa'da faaliyet gösteren "Vestel" isimli işyerinde teknik servis personeli olarak görev yapan S.S (E-45), 13 Ağustos'ta, müşterilerden servis bedeli olarak topladığı 180 TL nakit parayı hizmet fişine "100 TL aldı" şeklinde gösterip, müşterinin imzasını sahteleyerek, muhasebeye vermek suretiyle tedavüle sürüp 80 TL nakit parayı çaldığı tespit edilerek tutuklandı.

Yayın Tarihi: 16/08/15 09:05
okuma süresi: 1 dak.
Sahte evrakla hırsızlık yaptı, tutuklandı
A- A A+

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDEYLE YAKALANDILAR

Öte yandan dün, Ercan Havalimanı'ndan KKTC'ye giriş yaptıkları sırada A.Y (E-43 ve İ.A.'ya (E-37) narkotik detektör köpeğin tepki vermesi sonucu, sözkonusu kişiler üzerinde yapılan aramada hint keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu. A.Y 3 gram, İ. A da 2 gram ağırlığında hint keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundurmaktan tutuklandı.

TRAKTÖR YANDI

Akıncılar'da bu sabah, ağıllar bölgesinde Arif Muslu'ya ait TS 115 plakalı traktör, henüz tespit edilemeyen bir sebepten ötürü çıkan yangında ateş alarak yandı.

YANGIN

Öte yandan dün Aydınköy'de Vehbi Üngüder'e ait bahçe içerisinde, henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı, kuru otların tutuşması sonucu çıkan yangında; 5 zeytin fidanı, 2 nar fidanı, 3 servi fidanı kısmen, 1 zeytin ağacı tamamen yandı.

Olaylarla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.