ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı!

19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı!

Dün gece meydana gelen trafik kazasında19 yaşındaki Mustafa Köşker isimli kişi direksiyon hakimiyetini kaybederek aracı ile takla attı. Araçta yolcu olarak bulunan 20 yaşındaki Yağmur Yıldız kazayı ufak yaralanmalar ile atlatırken, Mustafa Köşker ağır yaralı olarak Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde müşahede altına alındı.

Yayın Tarihi: 25/09/15 10:25
okuma süresi: 1 dak.
19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı!
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 24.09.2015 tarihinde, saat 22.30 sıralarında, Yiğitler-Akdoğan Anayolu 2-3 kilometreleri arasında Mustafa KÖŞKER (E-19) yönetimindeki LA 985 plakalı salon aracı ile Akdoğan istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada, direksiyon hâkimiyetini kaybedip yolun solundan çıkarak, toprak sete çarpıp akabinde savrulup, yolun sağından çıkıp takla atmıştır.

Araçta yolcu olarak bulunan Yağmur YILDIZ (K-20) Gazimağusa Devlet Hastanesi Acil serviste yapılan tedavisine müteakip taburcu edilirken, araç sürücüsü Mustafa KÖŞKER ağır yaralı olarak Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yoğun bakım servisinde müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.