ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa'da gümrüksüz sigara operasyonu

Gazimağusa'da gümrüksüz sigara operasyonu

Dün akşam saat 23.30 sıralarında yapılan gümrüksüz sigara operasyonunda, gümrüksüz bin 390 paket sigara ve 950 paket tütün ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 26/09/15 11:56
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa'da gümrüksüz sigara operasyonu
A- A A+

Polis, sigara ve tütünleri emare olarak alırken, 4 kişiyi tutukladı, 2 kişi ise aranıyor.

Açıklamaya göre, Gazimağusa Limanı'nda S.K. (E-35) ve İ.Ç. (E-28), limanda bulunan gümrüksüz satış dükkanlarından A.Ö. (E-42) ve A.A.(E-24) tarafından önceden satın alınıp "Bozcaada" isimli gemi içerisindeki bir odada muhafaza edilen gümrüğü ödenmemiş toplam 1390 paket sigara ile 950 paket tütünü, A.Ü.Ö.'ye (E-58) ait araç içerisine koyarak ithal ettikten sonra Gazimağusa'da Ö.G.'ye (E-53) ait ikametgaha götürdüğü esnada suçüstü tespit edildi.

Bahse konu sigara ve tütünler emare olarak alınırken, S.K, İ.Ç, Ö.G. ve A.Ü.Ö. tutuklandı, A.Ö. ve A.A. ise aranıyor. Soruşturma devam ediyor.

GİRNE'DE YANGIN

Girne'de Beşparmak Caddesi üzerinde faaliyet gösteren "Happy Valley" isimli restoranın mutfak bölümünde ise dün akşam saatlerinde, elektrik kablolarının aşırı ısınıp kısa devre yapması sonucu yangın çıktı.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, çıkan yangın sonucu restorana ait çatının bir bölümü, üç buzdolabı, üç derin dondurucu, iki mikrodalga fırın, iki gazocağı ve bir ızgara gril tamamen yandı.

KAYIP ŞAHIS BULUNDU

Polis bültenine göre, dün kayıp olduğu bildirilen Korkuteli'nde sakin Bülent Güner (E-40) ise bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.