ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Polisiye olaylar...

Polisiye olaylar...

Dipkarpaz'da sakin Andromachı Zaharia (K-96), saat 13.00 sıralarında ikametgahı içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 05/10/15 16:46
okuma süresi: 2 dak.
Polisiye olaylar...
A- A A+

ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM

Dipkarpaz'da sakin Andromachı Zaharia (K-96), saat 13.00 sıralarında ikametgahı içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

SOYGUNA TEŞEBBÜS

Gazimağusa'da, Mustafa Şahin'e ait bahçe evine bugün saat 00.30 sıralarında, izinsiz olarak giren, yüzü maskeli meçhul erkek şahıs, Şahin'den para isteyip vermemesi üzerine, elinde bulundurduğu demir çubuk ile adı edilenin başına vurup ciddi şekilde darp etti ve olay yerinden kaçtı.

Olayda yaralanan Mustafa Şahin, Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından taburcu olurken, soygun girişiminde bulunan kişi aranıyor.

EMANETÇİ TARAFINDAN HIRSIZLIK

8 Ağustos ile 16 Eylül arasında Boğazköy'de, Ramadan Köle'ye ait ikametgahta, mal sahibi yurt dışındayken evde kalmasına izin verdiği K.G.(E-38) muhtelif ev eşyalarını çalmıştı.

Polis aranmakta olan K.G'yi dün tespit ederek tutukladı.

PARA KAMBİYO YASASINA AYKIRI HAREKET

Ercan Devlet Hava Limanı'nda dün saat 19.00 sıralarında H.Ö.(E-44), tasarrufunda 10.000 Euro muadili döviz veya Türk Lirası'ndan fazla para olan 40.000 ABD Doları ve 29.600 TL nakit parayı yetkili makamlara beyan etmeden yurtdışına çıkış yapmak istediği sırada tespit edildi.

H.Ö hakkında yasal işlem başlatıldı.

YARALAMA, ŞİDDET TEHDİTİ, CİDDİ DARP VE KANUNSUZ BIÇAK TAŞIMAK

Girne'de Celal Bekiroğlu Sokak üzerinde dün saat 05.30 sıralarında, G.K.(E-27), kendisine sövdüğü gerekçesi ile Derkan Başer'i ciddi bir şekilde darp ettikten sonra, tasarrufunda bulundurduğu bıçağı Başer'in göğsünün sol üst kısmına sürerek çizdi.

Derkan Başer'e polise gitmemesi için şiddet tehdidinde de bulunan G.K., tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.