ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Polisiye olaylar...

Polisiye olaylar...

Yeşiltepe'de 38 yaşındaki Azhar Jarbal evinde ölü bulundu. Jarbal'ın ölüm nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı... Akıncılar'da meydana gelen olayda ise, aracıyla askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Güney Kıbrıs'tan 367 kilo kaçak et getiren 43 yaşındaki İ.K. ile etleri ara bölgede teslim alan 28 yaşındaki M.T. tutuklandı.

Yayın Tarihi: 06/10/15 17:08
okuma süresi: 2 dak.
Polisiye olaylar...
A- A A+

eşiltepe'de 38 yaşındaki Azhar Jarbal evinde ölü bulundu.

Polis bültenine göre, Jarbal'ın ölüm nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

OTOPSİ YAPILDI

Öte yandan, Gönyeli'de bu sabah 9 metre yükseklikteki inşaattan düşerek hayatını kaybeden 75 yaşındaki Ertuğrul Palaz'a yapılan otopside, ölüm nedeni "yüksekten düşmeye bağlı beyin kanaması, kaburga kırıkları, iç organ yaralanması, iç kanama" olarak belirlendi.

kaçak et VE SİGARA… 5 TUTUKLU

Akıncılar'da meydana gelen olayda ise, aracıyla askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Güney Kıbrıs'tan 367 kilo kaçak et getiren 43 yaşındaki İ.K. ile etleri ara bölgede teslim alan 28 yaşındaki M.T. tutuklandı.

Gazimağusa'da da bir evde yapılan aramada 252 karton kaçak sigara bulundu; ev sahibi K.B.(E-49) ile H.L. (E-38) ve C.G. (E-25) tutuklandı.

TUTUKLU SAYISI 3 OLDU

Bu arada, geçtiğimiz gün araçta 193 paket sentetik cannabinoid türü uyuşturucu bulunması üzerine tutuklananların sayısı 3'e çıktı. 23 yaşındaki H.E. ve 24 yaşındaki E.K'nin ardından 38 yaşındaki
M.K. de tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.