ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kanunsuz avlanan 4 kişi hakkında yasal işlem yapıldı

Kanunsuz avlanan 4 kişi hakkında yasal işlem yapıldı

Ülke genelinde önceki gün yapılan rutin avcı kontrollerinde, kanunsuz avlandığı tespit edilen 4 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Yayın Tarihi: 09/11/15 13:47
okuma süresi: 2 dak.
Kanunsuz avlanan 4 kişi hakkında yasal işlem yapıldı
A- A A+

Polisin açıklamasına göre, Köprülü'de A.A. (E-46) ve N.D.'nin (E-41), baraj ve göletlerden en az 500 metre mesafede avlanması gerekirken baraj yakınlarında kanunsuz avlandıkları; Taşpınar'da 54 numaralı av bölgesinde ava açık bölgede M.K.'nin (E-47), babası M.K. (E-74) adına kayıtlı av tüfeği ile kanunsuz avlandığı ve M.S.'nin (E-72) ise yine 54 numaralı av bölgesinin sürekli ava kapalı kısmında kanunsuz avlandığı tespit edildi.

HASPOLAT'TA KANUNSUZ AV TÜFEĞİ

Haspolat Arıtma Tesisi bölgesinde dün R.Ö.'nün (E-61) kullanımında bulunan araçta yapılan aramada, başka bir şahıs adına kayıtlı av tüfeğini kanunsuz olarak tasarrufunda bulundurduğu tespit edildi.

Olay sonrasında bahse konu şahıs tutuklandı.

ATEŞLİ SİLAHI SALİM YERDE MUHAFAZA ETMEMEK

Geçitkale'de, Arıdamı Bölgesi'nde, H.S.(E-30), avlandıktan sonra, adına kayıtlı av tüfeğini köpek römorku üzerinde koyup unutarak, aracın hareket etmesi sonucu kaybeden kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Olaylar hakkındaki polis soruşturmaları devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.