ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Belediyeler Birliği ve PGM, "Suçla Mücadele, Kent Güvenliği ve İmar" konulu toplantı yaptı

Belediyeler Birliği ve PGM, "Suçla Mücadele, Kent Güvenliği ve İmar" konulu toplantı yaptı

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ile Polis Genel Müdürlüğü yaptıkları ortak toplantı ile "Suçla Mücadele, Kent Güvenliği ve İmar" alanında görüş alışverişinde bulundu.

Yayın Tarihi: 16/11/15 17:05
okuma süresi: 2 dak.
Belediyeler Birliği ve PGM, "Suçla Mücadele, Kent Güvenliği ve İmar" konulu toplantı yaptı
A- A A+

Belediyeler Birliği merkezinde yer alan toplantıda, güvenli kentlerin nasıl oluşturulacağı konusundaki düşünceler paylaşıldı, yol haritası çıkarıldı.

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre "İmarın suç üzerindeki etkileri"nin masaya yatırdığı toplantıda Girne Polis Müdür Muavini Ali Adalıer ve Polis Baş Müfettişi Kerem Kadiroğulları sunum yaptı.

Toplantıya Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Yalçın Benli, belediye başkanları ve Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu da katılarak konuştu.

BELEDİYE BAŞKANLARI 'GÜVENLİĞİ' KONUŞTU

"Suçla Mücadele, Kent Güvenliği ve İmar" başlıklı toplantının açılış konuşmasını Benli yaptı.

Kentlerin huzurlu olabilmesi için güvenli olması gerektiğini kaydeden Benli, kurumlar arası iletişimin bu noktada çok önemli olduğunu ifade ederek, toplantıda polis teşkilatının getirdiği güvenlikle ilgili önerileri görüştüklerini söyledi.

Benli, belediyeler olarak hedeflerinin daha güvenli kentler olduğunu vurguladı.

Manavoğlu ise suçu gerçekleşmeden önlemenin son derece önemli olduğunu belirterek, bu noktada yerel yönetimlere de sorumluluk düştüğünü söyledi.

Manavoğlu, "Suçu daha işlenmeden önlemek için yerel yönetimlerle ilişki ve iş birliğini son derece önemsiyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.