ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

13 araç trafikten men edildi

13 araç trafikten men edildi

Lefkoşa, Gazimağusa ve Girne polis müdürlükleri, dün gece sorumluluk sahalarında, 20.00-24.00 saatleri arasında asayiş ve trafik operasyonu düzenledi. Denetimler sırasında alkollü araç kullanmaktan bir kişi tutuklanırken, çeşitli suçlardan ötürü toplam 13 araç trafikten men edildi.

Yayın Tarihi: 28/11/15 11:29
okuma süresi: 1 dak.
13 araç trafikten men edildi
A- A A+

Operasyonlar kapsamında, bölgelerde faaliyet gösteren kumarhaneler, gece kulüpleri ve kahvehaneler kontrol edildi, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan; Lefkoşa'da 7, Gazimağusa'da 7, Girne'de ise 12 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Öte yandan trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucunda; Lefkoşa'da 250 araç kontrol edilirken, suç işlediği tespit edilen 71 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. Gazimağusa'da yapılan denetimlerde de 500 araç kontrol edildi, 93 araç sürücüsü hakkında ileri işlem yapıldı. Girne'de ise 563 araç kontrol edilerek, 136 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

Denetimler sırasında alkollü araç kullanmaktan bir kişi tutuklanırken, çeşitli suçlardan ötürü toplam 13 araç trafikten men edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.