ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Lefkoşa'da üzerinde tabanca bulunan şahıs tutuklandı

Lefkoşa'da üzerinde tabanca bulunan şahıs tutuklandı

Polis Lefkoşa'da dün akşam bir kişinin üzerinde ve aracında yaptığı aramada 1 tabanca, 5 adet canlı mermi, 1 çakı ve 2 sopa buldu ve söz konusu şahsı tutukladı.

Yayın Tarihi: 24/01/16 11:43
okuma süresi: 3 dak.
Lefkoşa'da üzerinde tabanca bulunan şahıs tutuklandı
A- A A+

Polis Basın Bülteni'nde yer alan olay, dün gece saat 20.30 sıralarında Lefkoşa'da gerçekleşti.

Polis S.Y.'nin (E-37) kullanımında bulunan araçta yaptığı aramada; "Bir adet sivri uçlu çakı ve tecavüzü alet olan iki adet sopa, adı edilenin üzerinde yapılan aramada ise bir adet 7.65 mm çapında tabanca ve tabancaya ait 5 adet canlı mermi" buldu ve emare olarak aldı.

Bahse konu şahıs tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

ERCAN'DA YOLCU ÜZERİNDE HİNTKENEVİRİ BULUNDU

Ercan Devlet Havaalanı'nda dün gece KKTC'ye giriş yapan K.E.H.H.'ye (E-31) narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi sonucu üzerinde yapılan aramada yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu bulundu ve emare olarak alındı. Adı edilen tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

GAZİMAĞUSA'DA HIRSIZLIK

Gazimağusa'da Ahmet Çelikkan'a ait ikametgahtan 4 adet kol saati, 1 adet tablet bilgisayar ve muhtelif ziynet eşyaları çalındı. Soruşturma devam ediyor.

BEYARMUDU'NDA KAVGA

Beyarmudu'nda dün gece M.A.(E-23), Osman Karabıyıklı ile aralarında çıkan tartışma sonucu adı edilenin sağ elini kıvırarak serçe parmağını kırdı. M.A. hakkında yasal işlem başlatılırken, soruşturma devam ediyor.

ZİYAMET'TE İZİNSİZ AĞAÇ KESEN ŞAHISLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM

Ziyamet köyünü civarındaki ormanlık arazi içerisinde S.A.(E-41) ve F.A.'nın (E-32) bir adet harnup ağacı ve dört adet şinyayı yetkili makamdan izinsiz olarak ağaç kesme motoru ile kestikleri tespit edildi. Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

ESENTEPE VE LEFKE'DE EV YANGINLARI

Esentepe'de bugün sabah erken saatlerde Turtle Bay Sitesinde Wolfgang Gierer'e ait ikametgâhın mutfak bölümünde ocak üzerinde unutulan yemeğin alevlenmesi sonucu yangın çıktı.

Yangın çevre sakinleri tarafından söndürülürken, yangın sonucu 1 adet aspiratör, 1 adet elektrikli ısıtıcı, 2 metre boyunda ahşap mutfak dolabı yandı.

Lefke'de ise Şerif Polili'nin kalmakta olduğu ikametgahın mutfak bölümünde ocak üzerinde unutulan yemeğin alevlenmesi sonucu yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yangında ikametgâh içerisindeki eşyalar yandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.