ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Haspolat'ta kavga: 1 yaralı, 2 tutuklu

Haspolat’ta kavga: 1 yaralı, 2 tutuklu

Haspolat'da dün, A.O.A.A.(E-24) ve A.İ.A.A.(E-20), "müziğin sesini kısmaları" için kendilerini uyaran Hüssein Abdou Hüssei Hussein'i ciddi şekilde darp etti.

Yayın Tarihi: 28/01/16 17:49
okuma süresi: 3 dak.
Haspolat’ta kavga: 1 yaralı, 2 tutuklu
A- A A+

A.O.A.A. ayrıca tasarrufundaki bıçakla Hussein'i alnından yaraladı.

Bahse konu şahıslar tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

DAÜ'DEN SAHTEKARLIKLA PARA TEMİN EDEN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nden (DAÜ) "kayıt için öğrenci yönlendirdiği" gerekçesiyle 57 bin 914 TL parayı sahtekarlıkla temin eden 2 kişi tutuklandı.

Polis basın bültenine göre, 2014 ve 2015 yıllarında T.C.B.(E-40) ve H.Ç.(E-44), DAÜ adına Gaziantep ve İstanbul öğrenci temsilciliği yaptıkları esnada okula kaydolması için yönlendirme yapmadıkları halde okula kayıt yaptırdığını öğrendikleri 2014 yılı için 68 öğrenciyi "kendileri yönlendirmiş gibi" gösteren evrakları sahte olarak düzenleyip DAÜ'ye ibraz etti.

Zanlıların, bu evrakları tedavüle sürüp karşılığında 57 bin 914 TL parayı sahtekarlıkla temin ettikleri ve 2015 yılı için de aynı yöntemle 80 öğrenci için kendileri yönlendirmiş gibi gösteren evrakları sahte olarak düzenleyip üniversiteye ibraz ederek, tedavüle sürdükleri ve "sahte davranışla para temin etmeye" teşebbüs ettikleri kaydedildi.

İki zanlı tutuklanırken haklarındaki soruşturma devam ediyor.

GAZİMAĞUSA'DA SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ

Gazimağusa'da Akyar kara giriş kapısı ara bölgesinde M.S.(E-57), Güney Kıbrıs'ta sakin Kostakis Nourou'ya kendisini "yatırımcı" olarak tanıttı.

M.S bunun ardından Nourou'ya, karşılığında sterlin biriminden para vereceği vaadinde bulunup 2 bin 800 Euro parayı sahtekarlıkla temin etti.

Polis M.S.'nin arandığını duyurdu.

MESKUN MAHALDE AVLANAN ŞAHISLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM

Akdeniz'de, dün öğle saatlerinde av tüfekleriyle meskun mahal içerisinde kanunsuz olarak avlandıkları tespit edilen H.T.(E-22) ve H.Ö. (E-22) hakkında yasal işlem başlatıldı.

GAZİMAĞUSA'DA BİR EVDE ŞÖMİNEDEN SIÇRAYAN KIVILCIM YANGINA YOL AÇTI

Gazimağusa'da dün, Sevilay Şimşek'e ait evde şömineden koltuk üzerine kıvılcım sıçraması sonucu yangın çıktı. Yangın çevre sakinleri tarafından söndürülürken, evdeki bir kısım eşya yandı. Soruşturma sürüyor.

GİRNE'DE KAYIP ŞAHIS

Girne'de sakin Jane Elizabeth Obongo'nun (K-23), kayıp olduğu bildirildi. Önceki gün kalmakta olduğu evden ayrıldığı ve halen geri dönmediği kaydedilen Obongo aranıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.