ADLİ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Gazimağusa ve Gönyeli'de ani ölüm!

Gazimağusa ve Gönyeli’de ani ölüm!

Gazimağusa'da 20 yaşındaki Zakria İbrahim Alwarfli ile Gönyeli'de 74 yaşındaki Ekrem Dertsiz, ani rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 29/01/16 17:36
okuma süresi: 4 dak.
Gazimağusa ve Gönyeli’de ani ölüm!
A- A A+

Polis Basın Bülteni'ne göre, saat 02.30 sıralarında, Gazimağusa'da kaldığı ikametgahta ölü olarak bulunan Alwarfli'nin cesedi üzerinde yapılan otopside darp ve cebir izine rastlanmazken, 24-36 saat önce ölmüş olabileceği kanatine varıldı.

Yapılan otopside ölüm sebebinin tespiti için doku örnekleri alındı.

Gönyeli'de Ekrem Dertsiz (E-74) ise ikametgahında aniden fenalaşarak kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Dertsiz'in doktorundan yapılan soruşturmada ölüm sebebi kalp yetmezliği olarak tespit edildi.

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU

Gazimağusa'da U.Ö.'nün (E-26) kalmakta olduğu ikametgahta polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık bir gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bularak emare olarak alındı. U.Ö tutuklandı.

Lefke'de Hacı Paşa Sokak üzerinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu ise U.Y.M.'nin (E-32) tasarrufunda yaklaşık 3 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alınırken, söz konusu şahıs tutuklandı.

KANUNSUZ PATLAYICI MADDE TASARRUFU

Girne'de, Kurtuluş Caddesi üzerinde, Ü.Ü.(E-45), 171 mg alkollü içki tesiri altında bulunduğu bir sırada, M.Ü.'ye (K-43) uygunsuz sözler sarf edip rahatsızlık yaptıktan sonra yönetimindeki araç ile olay mahallinden ayrıldı.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine adı edilen tespit edilerek aracında yapılan aramada; bir adet avcı bıçağı, 37 adet av tüfeği fişeği, adına kayıtlı ve izinli tabanca izninde belirtilen miktardan fazla bir adet şarjör ve 10 adet canlı mermi bulunarak emare alındı. Ü.Ü tutuklandı

PARA VE KAMBİYO YASASINA AYKIRI HAREKET

Ercan Devlet Havalimanı'nda, M.S.K.(E-55) tasarrufunda 10.000 Euro muadili döviz veya Türk Lirası'ndan fazla para olan 40.000 TL nakit para ile KKTC'den çıkış yapmak istediği bir esnada tespit edildi. M.S.K hakkında yasal işlem başlatıldı.

YARALAMA

Lefkoşa'da, F.H. (E-30), daha önceden aralarında sorun bulunan Ömer Demir'i tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurup taşıdığı bıçak ile sol kaşı üzerinden hafif şekilde yaraladı. F.H tutuklandı.

Öte yandan Polis Basın Bülteni'nde 27 Ocak'ta yer verilen Haspolat'taki yaralama, kanunsuz bıçak taşıma ve ciddi darp olayıyla ilgili aranan A.O.A.A. (E-24) ve A.İ.A.A. (E-20) Lefkoşa'da tespit edilerek tutuklandılar.

YANLIŞ BEYAN

Girne'de, Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde, A.Y.(E-23) yönetimindeki ND 825 plakalı araç ile A.U. (E-51) yönetimindeki DH 966 plakalı araç arasında meydana gelen trafik kazası sonrası, A.Y'nin sürüş ehliyetinin olmaması nedeniyle araçta meydana gelen hasarın sigorta kapsamına girmesi için, olay mahallinde bulunan A.U. ile anlaşarak, ND 825 plakalı aracı A.C.T.(E-20)'nin kullandığı yönünde polise yalan bilgi verdikleri tespit edildi.

Adı edilen şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.