ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kundaklama ve kasti hasar!

Kundaklama ve kasti hasar!

Dün gece, Lefkoşa – Güzelyurt Anayolu üzerinde faaliyet gösteren, Hasan Onbaşı'ya ait "Onbaşı İşletmeleri Ltd" isimli iş yerinin kuzey kısmındaki arka bahçeye geçişi sağlayan kapısı üzerine muhtemelen yanıcı madde dökülüp ateşe verildi.

Yayın Tarihi: 10/02/16 16:14
okuma süresi: 2 dak.
Kundaklama ve kasti hasar!
A- A A+

Çıkan yangın sonucu, bir PVC kapı, bir bahçe çapa makinesi ve buzdolabı motorlarına ait elektrik panosu yanarak zarar gördü.

Ayrıca, saat 01.30 sıralarında, adı edilenin Lefkoşa'da Erdoğan Sonsal Sokak No:19 adresindeki ikametgahının garajında park halinde bulunan ME 112 plakalı Range Rover marka araç da kundaklandı. Çıkan yangın sonucu söz konusu araç kısmen yanarak zarar görürken, aracın ön kısmında park halinde bulunan KR 060 plakalı Audi A5 marka aracın bagaj kısmı ise meydana gelen ısıdan dolayı zarar gördü. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

KASIM'DAKİ HIRSIZLIĞIN ZANLISI TUTUKLANDI

Kasım'da ayında Haspolat'ta, Joshua Muvengeranwa ve Michael Moyo'nun kalmakta olduğu yurt odasının iki diz üstü bilgisayar çalınmasıyla ilgili zanlı olarak görülen A.I.(E-20),dün Ercan Devlet Havalimanından çıkış yaptığı sırada tespit edilerek tutuklandı.

DARP

Dün saat 12:30 sıralarında, Güvercinlik'te, L.Y.(E-53) arsa sınırı anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı Hakkı Yılmaz'a,tasarrufunda bulundurduğu inşaat demiri ile vurdu. Yılmaz'ın sol el parmağı kırılırken; L.Y.hakkında yasal işlem başlatıldı.

Polis olaylarla ilgili soruşturmalarını sürdürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.