ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ahmet Kaşif: "Biriyle bir sorunum yok, şüphelendiğim biri de yok"

Ahmet Kaşif: "Biriyle bir sorunum yok, şüphelendiğim biri de yok"

Gazimağusa'da Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) kampüsündeki inşaat alanında bulunan 4 iş aracı, bugünün erken saatlerinde kundaklandı.

Yayın Tarihi: 25/02/16 14:00
okuma süresi: 2 dak.
Ahmet Kaşif: "Biriyle bir sorunum yok, şüphelendiğim biri de yok"
A- A A+

Polisten verilen bilgiye göre, bugün 01.30 sıralarında DAÜ Güney Kampüsü'nde Börke Kaşif'e ait "Reflex Team" şirketinin şantiye alanında kundaklama olayları yaşandı.

Kimliği henüz tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından söz konusu şirkete ait LC 895 plakalı su tankeri, LT 749 plakalı çekici kamyon, KL 699 plakalı teleskop araç ve Cemil İnançoğlu'na ait paletli kırıcı araç, muhtemelen yanıcı madde dökülerek ateşe verildi.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonucunda araçların kabin kısımları tamamen yandı.

Polisin kundaklamayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Olayın ardından Kıbrıs Postası'nın ulaştığı DPUG Gazimağusa Milletvekili Ahmet Kaşif, oğlu Börke Kaşif'in Direktör olduğu Reflex Team Construction'a ait 4 aracın kudaklanması olayıyla ilgili olarak polisin yaptığı soruşturmanın sonucunun beklendiğini kaydetti.

Şirketle hiçbir ilgisi olmadığını, şirketin oğlu Börke Kaşif'e ait olduğunu vurgulayan Kaşif, ne kendisinin ne de oğlunun biriyle bir sorunu olmadığının da altını çizdi.

Kaşif, "Sorumlulular bulunduğunda neler olduğunu öğreneceğiz. Benim biriyle bir sorunum yok, şüphelendiğim biri de yok. Oğlanın şüphelendiği biri de yok" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.