ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Erülkü'den içki çalan 3 genç tutuklandı, 2 genç ise aranıyor

Erülkü'den içki çalan 3 genç tutuklandı, 2 genç ise aranıyor

Yaşları 19 ila 24 arasında değişen 5 genç, Erülkü Süpermarket'ten aldıkları 8 şişe alkollü içkinin parasını ödeme yapmadan çıkarınca, hırsızlık suçuyla gençleri arayan polis 3 genci tutukladı. 2 genç ise hala aranıyor.

Yayın Tarihi: 26/04/16 14:18
okuma süresi: 2 dak.
Erülkü'den içki çalan 3 genç tutuklandı, 2 genç ise aranıyor
A- A A+
Polis Basın Bülteni'ne göre olay dün saat 20.45 sıralarında, Demirhan'da faaliyet gösteren Erülkü Supermarket'te meydana geldi.

Süpermarkette müşteri olarak bulunan A.O.A.A.(E-24), L.A.(E-19), O.A.(E-21), A.T.(E-23) ve Z.A.S.(E-24)'nın, içki reyonundan aldıkları muhtelif markalardaki toplam sekiz şişe alkollü içkiyi ödeme yapmadan market dışına çıkardıklarının tespit edilmesi üzerine, L.A.(E-19), O.A.(E-21), A.T.(E-23) tespit edilerek tutuklandı.

A.O.A.A.(E-24) ve Z.A.S.(E-24)'yi arayan polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

GAZİMAĞUSA'DA DA 3 GENÇ TUTUKLANDI

Öte yandan dün Gazimağusa'da faaliyet gösteren bazı işyerlerinde gerçekleşen hırsızlık meseleleri ile ilgili olarak yürütülen polis soruşturması kapsamında, olaylarla bağlantısı olduğuna inanılan F.Ö.(E-19) ve G.D.(E-20) ve A.A.(E-21) tutuklandı.

Adı edilenlerin yapılan ileri sorgulamalarında; Tatlı Market isimli iş yeri içerisinden muhtelif markalarda 8 şişe, Sakarya Market içerisinden 3 şişe ve Kiraz Market içerisinden ise 2 şişe alkollü içkileri çaldıkları tespit edildi. Soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.